Couplers 24st

Master Partys couplers huren

€ 9,00 excl. btw.

€ 10,89 incl. btw.

 • Per 24 stuks in een handige koffer
 • Geschikt voor allerlei Prolyte CSS6 truss delen
 • Bij onze offertes voor complete truss constructies altijd inbegrepen
 • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Bij al onze te huren trussdelen zijn aan een zijde de couplers al bevestigd. Aan de slag met complexere verbindingen met hoeken? Huur dan extra truss couplers in!

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Truss couplers, ook wel truss eitjes genoemd, zijn nodig om het ene truss deel aan het andere te bevestigen. Couplers kom je ook op alle baseplates en ballast blokken tegen. Echter zijn dit maar halve eitjes die direct op de vloerplaten zijn bevestigd.

Op alle trussdelen zijn aan één kant al truss eitjes bevestigd. Bij rechte delen en de standaard hoeken met een truss pen met borgmoer, want deze hoeven (bijna) nooit te worden verwijderd. Bij complexere hoeken zijn ook aan één zijde de eitjes al bevestigd, maar deze hoeken hebben drie of meer uiteinden. Wanneer je een koppeling met een truss deel wilt maken waarvan twee kanten truss eitjes nodig hebben komt deze Prolyte coupler set van pas.

Bij de C003 & C012 hoeken zul je geen coupler set te hoeven huren. Bij onderstaande hoeken komt dit wel van pas:

 • Prolyte H30V C016 | Veel toegepast truss kruis met vier uiteinden voor het creëren van een ‘X’ of ‘+’ in creatieve truss constructies. Tevens toegepast in het gekruist carré.
 • Prolyte H30V C017 | T-stuk om een extra staander of tussenligger te maken in jouw truss constructie.
 • Prolyte H30V C020 | Een T-stuk met vier uiteinden voor het maken van een dubbel carré of het opzetten van een spandoek frame bovenop een truss carré.
 • Prolyte H30V C024 | De truss hoek met vijf uiteinden om langs alle kanten de truss constructie door te bouwen.

Hoeveel couplers heb je nodig?

Houd bij jouw aanvraag rekening met dat je per verbinding vier truss eitjes/couplers nodig hebt. Dit wil zeggen dat je met een set van 24 stuks zes verbindingen kunt maken. Daarnaast is het altijd verstandig er een extra trusspennen koffer bij te huren. Voor deze 24 Prolyte couplers heb je 48 trusspennen en veertjes nodig.

Houd met de bevestiging van een coupler altijd rekening met de juiste richting. De gaten in de eitjes lopen conisch toe, van een groot gat naar een kleiner gat. Het grote gat moet altijd aan de buitenkant van de truss zitten. Je slaat namelijk de conische truss pen altijd van buiten naar binnen vast. Vergeet daarna niet de truss pennen te borgen met de meegeleverde clips om ervoor te zorgen dat de koppeling niet los kan komen.

Truss constructie huren

Zie je het niet zitten om alle producten los aan jouw offerteaanvraag toe te voegen? Neem dan contact met ons op voor een maatofferte! Uiteraard hebben we hierbij de breedte-, diepte- en hoogtematen nodig met daarbij het gewenste model. Voorbeelden van een aantal mogelijke modellen kun je bekijken in de categorie ‘truss constructie‘. Staat jouw gewenste constructie er niet tussen? Stuur ons een e-mail met een (schets)ontwerp en ontvang binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte.

Plus & minpunten

 • Wordt geleverd in een handige koffer.
 • Je hoeft deze couplers niet te huren als je een complete truss constructie aanvraagt.
 • De couplers worden enkel per 24 stuks verhuurd.

Product specificaties

Merk & type Prolyte CCS6-600
Gewicht coupler box 7 kg
Afmetingen transportkoffer 32 x 26 x 14 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.