Prolyte H30V C012

Master Partys Prolyte H30V C012 huren

€ 15,00 excl. btw.

€ 18,15 incl. btw.

  • Wereldstandaard Prolyte H30V truss
  • 3-weg hoek met CSS6 koppelingen
  • Hogere belastbaarheid dan de X30 serie
  • Eigen gewicht van slechts 6,84 kg
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Wanneer je bijvoorbeeld een truss carré wilt bouwen dan huur je vier Prolyte H30V C012 hoeken. Deze hoeken zijn daarnaast de meest ingezette hoeken in onder andere spandoek frames en verschillende truss beursstands.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Truss: het meest gebruikte modulaire bouwsysteem op allerlei evenementen en festivals. Deze aluminium constructie is licht van gewicht maar zeer sterk met een hoge belastbaarheid. Prolyte H30V C013 hoeken vind je onder meer terug in de meest gebruikte constructie van truss; een zogenoemde truss carré. Omdat truss een modulair systeem is zijn uiteraard met deze H30V C013 hoeken ook allerlei andere truss constructies te bouwen.

Prolyte H30V 3-weg hoek

Prolyte H30V is de wereldstandaard op het gebied van truss constructies. H30V is een vierkante truss met vier hoofdbuizen van 48,3 mm diameter en een wanddikte van 3 mm. De tussenbuizen hebben een diameter van 16 mm en een wanddikte van 2 mm. Dit maakt de Prolyte H30V serie oersterk en het materiaal heeft daarnaast een hoge belastbaarheid.

De Prolyte C012 is een 3-weg haakse hoek met buitenmaten van 50x50x50 centimeter. Wanneer je bijvoorbeeld een truss carré wil creëren met buitenmaten van 3 x 9 x 3,71 m (BxDxH) gebruik je vier C012 hoeken voor alle corners, een 2 meter lengte op de breedte en vier 2 meter lengtes in de diepte. De binnenmaten in de breedte en diepte zijn in dit voorbeeld respectievelijk 2,40 x 8,40 m.

3-weg hoekdelen worden aan een ander truss deel bevestigd met een CSS6 koppelingssysteem. Per koppeling zijn er vier couplers (aan een kant reeds bevestigd), vier truss pinnen en vier truss veren nodig. Deze materialen dien je er los bij te huren.

Offerte truss constructie

Heb je zelf al delen Prolyte H30V truss en ben je enkel op zoek naar het H30V C013 hoekdeel? Huur deze dan gemakkelijk in bij Master Partys. Je kunt de hoekdelen afhalen in Amsterdam of Breda. Wanneer je een hele constructie bij ons wilt sturen kan dat natuurlijk ook. Alle vierkante trussdelen vind je terug in de categorie “Prolyte H30V“. Vergeet daarnaast niet het juiste aantal pinnen (per 100 stuks) en overige benodigde truss accessoires toe te voegen.

Heb je niet voldoende ervaring met het opbouwen en installeren van truss of wil je gewoon een zo compleet mogelijke offerte zodat je geen essentiële onderdelen vergeet? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Neem ook eens een kijkje in onze categorie “truss constructies” waar je enkele veel verhuurde constructies kunt terugvinden. Uiteraard zijn alle maten naar wens aan te passen.

Plus & minpunten

  • Prolyte H30V is wereldstandaard binnen de evenementenbranche.
  • Als up of down hoek te gebruiken in jouw constructie.
  • Hoge belastbaarheid van de truss. Meer informatie in het Prolyte Blackbook.
  • Truss is een omvangrijk product tijdens transport.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V C012 | 3-weg hoek
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht C012 hoek 6,84 kg
Afmetingen C012 hoek 50 x 50 x 50 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.