Prolyte H30V C017

Master Partys Prolyte H30V C017 huren

€ 15,00 excl. btw.

€ 18,15 incl. btw.

  • Wereldstandaard Prolyte H30V truss
  • T-stuk met CSS6 koppelingen
  • Perfect geschikt voor extra staander of ligger in carrés
  • Eigen gewicht van 7,78 kg
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Huur een Prolyte H30V C017 T-stuk om een extra staander of ligger in jouw truss constructie te creëren. Je ziet deze C017 T-stukken terugkomen in bijvoorbeeld een dubbel truss carré zonder extra plafond ligger.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Een Prolyte H30V C017 truss deel is een T-stuk dat bijvoorbeeld veel wordt gebruikt om lange truss constructies te voorzien van een extra staander. Ook wordt het C017 T-stuk vaak ingezet voor het creëren van extra liggers in een carré voor het inhangen van verlichting of hangende producten bij beursstand truss constructies.

Prolyte H30V truss T-stuk

Prolyte H30V is de wereldstandaard op het gebied van truss constructies. H30V is een vierkante truss met vier hoofdbuizen van 48,3 mm diameter en een wanddikte van 3 mm. De tussenbuizen hebben een diameter van 16 mm en een wanddikte van 2 mm. Dit maakt de Prolyte H30V serie oersterk en geeft het een hoge belastbaarheid.

De Prolyte C017 is een T-stuk met een lengte en hoogtemaat van 71 x 50 centimeter. Laat de lengtemaat in jouw truss constructie eenvoudig uitkomen op een hele meter door dit T-stuk te combineren met een 29 centimeter lengtedeel.

Al onze losse trussdelen in de “Prolyte H30V” categorie worden geleverd zonder accessoires zoals truss pinnen, couplers of andere benodigdheden.

Offerte truss constructie

Ben je zelf in het bezit van Prolyte H30V truss en wil je graag truss delen bij huren? Huur onder andere een H30V C017 T-stuk bij Master Partys. Uiteraard kunnen we je ook verder helpen met allerlei andere truss hoeken, kruizen en diverse lengtes. Accessoires zoals couplers, baseplates en pinnen vind je terug in onze categorie “truss accessoires“. Al deze truss onderdelen zijn ruim voorradig bij onze vestigingen in Amsterdam & Breda.

Heb je een bepaalde truss constructie in gedachten voor jouw evenement of beursstand? Bekijk dan naast onze losse truss onderdelen ook eens de complete truss constructies voor evenementen en beurzen. Omdat truss een modulair te bouwen constructie systeem is, zijn er naast onze standaard vormgevingen talloze andere modellen mogelijk. Graag vrijblijvend een offerte hiervoor ontvangen? Neem contact met ons op via 076-5207091, info@masterpartys.nl of ons contactformulier.

Plus & minpunten

  • Prolyte H30V is wereldstandaard binnen de evenementenbranche.
  • Maak grote overspanningen mogelijk met dit T-stuk voor extra truss staanders of liggers.
  • Hoge belastbaarheid van de truss. Meer informatie in het Prolyte Blackbook.
  • Truss is een omvangrijk product tijdens transport.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V C017 | truss T-stuk
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht C017 T-stuk 7,78 kg
Afmetingen C017 T-stuk 71 x 30 x 50 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.