Prolyte H30V C003

Master Partys Prolyte H30V C003 huren

€ 9,00 excl. btw.

€ 10,89 incl. btw.

  • Wereldstandaard Prolyte H30V truss
  • 2-weg 90 graden hoek met CSS6 koppelingen
  • Hogere belastbaarheid dan de X30 serie
  • Eigen gewicht van slechts 5,10 kg
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Je huurt het Prolyte H30V C003 truss hoekdeel wanneer je bijvoorbeeld een banner frame of open hoek constructie wilt bouwen. Dit 90 graden hoekdeel heeft aan beide zijden een buitenmaat van 50 cm.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Op ieder evenement of festival zie je ze voorbij komen; aluminium truss constructies van het merk Prolyte. Deze C003 H30V hoek is een veel gehuurde 90 graden hoek voor bijvoorbeeld indoor banner frames, outdoor spandoek frames of open hoek truss constructies als truss beursstands.

Prolyte H30V 90 graden hoek

Prolyte H30V is de wereldstandaard op het gebied van truss constructies. H30V is een vierkante truss vorm met vier hoofdbuizen van 48,3 mm diameter en een wanddikte van 3 mm. De tussenbuizen hebben een diameter van 16 mm en een wanddikte van 2 mm. Dit maakt de Prolyte H30V serie oersterk en heeft het een hoge belastbaarheid.

De Prolyte C003 is een 90 graden hoek met buitenmaten van 50×50 centimeter. Dit houdt in dat wanneer je bijvoorbeeld een spandoek frame met buitenmaten van 7 x 3,5 m (BxH) wilt creëren je drie 2 meter lengtes en twee C003 hoeken voor de breedte van 7 meter nodig hebt. De binnenmaat in de breedte bedraagt bij dit voorbeeld 6,40 m.

90 graden hoekdelen worden aan een ander truss deel bevestigd met het CSS6 koppelingssysteem. Per koppeling zijn er vier couplers (die aan één kant reeds zijn bevestigd), vier truss pinnen en vier truss veren nodig. Deze bevestigingsmiddelen dien je los bij te huren.

Offerte truss constructie

Ben je zelf in het bezit van Prolyte H30V truss, maar kom je enkele truss delen, zoals deze C003 90 graden hoek, tekort? Dan huur je deze bij Master Partys gemakkelijk in. Wanneer je een hele truss constructie wilt huren dan is dat bij ons uiteraard ook mogelijk. Je kunt de onderdelen gemakkelijk bij elkaar zoeken in de categorie Prolyte H30V. Wil je liever er zeker van zijn dat je neits vergeet? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan via e-mail of de contact pagina. Ook kun je in de categorie truss constructies enkele voorbeeld constructies vinden.

Plus & minpunten

  • Prolyte H30V is wereldstandaard binnen de evenementenbranche.
  • Een gering eigen gewicht van 5,1 kg.
  • Hoge belastbaarheid van de truss. Meer informatie in het Prolyte Blackbook.
  • Truss is een omvangrijk product wat hinder kan geven met transport.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V C003 | 90º hoek
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht C003 hoek 5,10 kg
Afmetingen C003 hoek 50 x 29 x 50 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.