Prolyte H30V C016

Master Partys Prolyte H30V C016 huren

€ 19,00 excl. btw.

€ 22,99 incl. btw.

  • Wereldstandaard Prolyte H30V truss
  • Truss kruis/hoekdeel met CSS6 koppelingen
  • Perfect geschikt voor creatieve truss ontwerpen
  • Eigen gewicht van 9,53 kg
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Het Prolyte H30V C016 kruis is een veel gehuurd hoekstuk voor creatieve truss oplossingen. Vaak wordt deze ingezet bij een gekruist carré of een uitgelichte X.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Het Prolyte H30V C016 kruis is geen truss deel dat snel wordt ingezet bij standaard truss constructies op evenementen en als beursstands. Wel wordt dit truss kruis vaak als oplossing gebruikt voor jouw creatieve truss ontwerpen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een gekruist carré in plaats van een conventioneel carré. Ook zie je dit C016 kruis van Prolyte vaak verlicht als x of + met alle vier de uitstekende delen verlengd met rechte truss delen van 29, 50, 71, 100 of 200 cm.

Prolyte H30V truss kruis

Prolyte H30V is dé wereldstandaard op het gebied van truss constructies. H30V is een vierkante truss vorm met vier hoofdbuizen van 48,3 mm diameter en een wanddikte van 3 mm. De tussenbuizen hebben een diameter van 16 mm en een wanddikte van 2 mm. Dit maakt de Prolyte H30V serie oersterk en geeft het een hoge belastbaarheid.

De Prolyte C016 is een kruis- of plus-vormig truss deel met lengtematen van 71 x 71 cm. Laat het C016 kruis eenvoudig op hele meters uitkomen door 29 cm trussdelen bij te huren.

Al onze losse trussdelen in de “Prolyte H30V” categorie worden geleverd zonder accessoires zoals truss pinnen, couplers of andere benodigdheden.

Offerte truss constructie

Heb je zelf al delen Prolyte H30V truss en ben je enkel op zoek naar het H30V C016 kruis? Huur deze dan gemakkelijk in bij Master Partys. Je kunt alle benodigde trussdelen afhalen in Amsterdam of Breda. Wanneer je een hele constructie bij ons wilt huren kan dat natuurlijk ook. Alle vierkante trussdelen vind je terug in de categorie “Prolyte H30V”. Vergeet daarnaast niet het juiste aantal pinnen (per 100 stuks) en overige benodigde truss accessoires toe te voegen.

Wil je liever een volledige maatofferte voor de constructie die je in gedachten hebt? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Het is bij ons mogelijk om de materialen zelf af te halen, maar we hebben ook gunstig geprijsde tarieven voor het leveren en installeren van audiovisuele apparatuur en truss. Schroom niet om hiervoor contact met ons op te nemen.

Plus & minpunten

  • Prolyte H30V is wereldstandaard binnen de evenementenbranche.
  • Veel creatieve mogelijkheden met dit truss kruis in jouw constructie.
  • Hoge belastbaarheid van de truss. Meer informatie in het Prolyte Blackbook.
  • Truss is een omvangrijk product tijdens transport.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V C016 | truss kruis
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht C016 kruis 9,53 kg
Afmetingen C016 kruis 71 x 71 x 30 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.