Truss carré + 360 banner

Master Partys truss carré 360 banner huren
Master Partys truss carré 360 banner huren
Master Partys truss carré 360 banner huren
Master Partys truss carré met 360 banner huren

€ 489,00 excl. btw.

€ 591,69 incl. btw.

  • Zelf aan te geven constructiematen
  • Geschikt als spandoek constructie voor beursstands
  • Prijs is inclusief pinbox met hamer
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Wil je een truss beursstand huren waarin je direct ook op een representatieve manier spandoeken in kunt hangen? Huur dan voor jouw beursstand of ander event de truss carré met 360º banner. De weergegeven voorbeeldconstructie heeft een maat van 7 x 7 x 4,71 m (BxDxH).

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Truss constructies in de vorm van een carré zie je veel terugkomen als truss beursstands of op andere evenementen. In deze truss carrés hang je gemakkelijk en snel verlichting, speakers en andere audiovisuele apparatuur. Ook worden achter- en zijwanden van PVC spandoek bij beursstands geïnstalleerd voor een representatieve en custom-made uitstraling.

Truss constructie voor beursstand

Wanneer je een standplaats op een beurs hebt gehuurd die vanaf alle kanten te benaderen is, dan wil je opvallen zonder de open uitstraling van de stand te verliezen. Hiervoor biedt deze constructie dé uitkomst. De tweede laag op het carré is namelijk perfect geschikt voor het inhangen van fullcolour PVC banners. Bij de getoonde constructie kunnen er banners van 80 centimeter hoog en 630 centimeter breed worden ingehangen. Omdat Prolyte H30V truss een modulair systeem is, zijn alle afmetingen geheel naar wens aan te passen. Houd bij het aanvragen van een offerte voor een dergelijke constructie wel altijd rekening met een maximaal te bouwen hoogte. Dit verschilt per locatie en per (beurs)evenement.

Truss constructie voor evenement en festival

Uiteraard is deze constructie niet alleen voor beursstands inzetbaar, denk maar eens aan een pagode tent. Deze zijn vrijwel altijd wit en niet erg fraai. Wanneer je rondom de pagode tent dit truss carré met 360º spandoek plaatst kun aan iedere zijde op een representatieve manier spandoeken bevestigen. Denk hierbij aan het tonen van een plattegrond, het aangeven van de bar met menu of activiteiten die binnen de tent plaatsvinden. Omdat truss een modulair te bouwen systeem is past de constructie bij iedere denkbare plek en tent.

Spandoek in truss constructie

De spandoeken die in de truss constructie kunnen worden bevestigd kun je natuurlijk zelf aanleveren en inhangen. Wanneer je bij ons deze truss carré huurt kunnen we je de exacte maten doorgeven voor het in te hangen spandoek. We houden hier rekening met het gebruik van spanfix elastieken zodat jouw banner er mooi strak in hangt.

Liever alle zorgen uit handen? De spandoeken zijn ook via Master Partys leverbaar. Deze fullcolour 510 gram PVC spandoeken zijn altijd B1 gecertificeerd en het te drukken bestand wordt door ons gecontroleerd. Wanneer je deze truss constructie inclusief op- en afbouw huurt hangen wij het doek kosteloos voor je in. Uiteraard zijn de spandoeken na afloop van het evenement voor jou en hoef je bij een volgende editie enkel nog maar de truss constructie te huren.

Geen huur bij opbouwdag

Wij begrijpen natuurlijk dat je een truss constructie voor een beurs of voor jouw evenement wellicht een dag eerder geplaatst wilt hebben zodat je in alle rust de beursvloer kunt indelen en opmaken of de decoratie en het meubilair bij jouw evenement op de juiste plek kunt zetten. Om je niet op kosten te jagen berekenen wij enkel de huurprijs op de showdag(en) / beursdag(en) door en niet voor de op- en afbouwdagen.

Wanneer je de op- en afbouw van de truss constructie door ons laat verzorgen dien je er rekening mee te houden dat nadat de constructie omhoog getakeld is, je er op hoogte lastiger bij kunt. Dit is eenvoudig op te lossen door de op- en afbouwtijden met ons af te stemmen. Wij zorgen ervoor dat de materialen die in de constructie moeten komen op werkhoogte kunnen worden ingehangen. Wanneer alle verlichting, spandoeken en andere materialen in de constructie zijn bevestigd wordt deze naar de daadwerkelijke hoogte getakeld.

Plus & minpunten

  • Hoge draagkracht vanwege gebruik Prolyte H30V.
  • Geschikt voor buitenlocaties.
  • Kosteloos laten inhangen van meebestelde spandoeken.
  • Pinbox en hamer voor het vast slaan van conische verbindingen meegeleverd.
  • Kan enkel worden vervoerd met bak-/vrachtwagen.
  • Truss vorkliften niet bij de prijs inbegrepen.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V
Meegeleverde hardware Truss delen, pinbox 200 st, truss hamer
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht producten totaal 489 kg
Afmetingen product 7 x 7 x 4,71 m (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.