Baseplate 30cm

Master Partys truss baseplate huren

€ 7,50 excl. btw.

€ 9,08 incl. btw.

  • Zorgt voor een juiste drukverdeling van de truss poten
  • Dezelfde afmeting als de Prolyte 30V series
  • Standaard bij al onze truss constructies
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Wil je een truss constructie huren? Dan is het gebruik van deze truss baseplate verplicht. Baseplates zorgen een goede drukverdeling van de constructie op de grond. Standaard inbegrepen bij bijna al onze truss constructies.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De Prolyte H30V small base van 30 x 30 centimeter wordt ook wel gekenmerkt als de standaard baseplate die je onder bijna iedere truss constructie terugvindt. Het is namelijk verplicht om deze baseplates te gebruiken. Enerzijds voor de juiste drukverdeling op de ondergrond, anderzijds zodat de trussbuizen niet beschadigen.

Zwaar is de aluminium baseplate niet, met zijn eigen gewicht van 1,68 kg wellicht een van de lichtste truss onderdelen in ons verhuur assortiment. De baseplate heeft dezelfde kleur als de Prolyte H30V truss wat zorgt voor een mooi eindresultaat op jouw beursvloer of evenement.

Truss baseplate huren

Deze small baseplate wordt onder andere toegepast in de verschillende truss carrés. Ben je op zoek naar een grotere baseplate met een groter contactoppervlak en een betere stabiliteit? Bekijk dan onze baseplate van 73 x 73 centimeter. Deze is geschikt voor onder andere het neerzetten van een truss totem of het plaatsen van een banner frame.

Is ook de zwaardere baseplate van 25 kilogram voor jouw constructie niet voldoende omdat je bijvoorbeeld een truss constructie buiten wilt plaatsen? Bekijk dan de truss ballast blokken. Met hun 450 kilogram en afmetingen van 66 x 66 x 50 cm (BxDxH) zal de constructie stevig, stabiel en veilig op zijn plek blijven staan.

Truss huren voor jouw evenement

Ben je op zoek naar een complete truss constructie? Op onze website kun je gemakkelijk al jouw artikelen toevoegen aan je offerteaanvraag. Vergeet daarbij niet alle accessoires zoals trusspennen, aardekabel en liften. Liever deze zorgen uit handen of een offerte op maat? Neem gerust contact met ons op voor advies en een vrijblijvende maatofferte. Bij Master Partys heb je tevens de mogelijkheid tot een turn key oplevering inclusief het laten inhangen van de juiste verlichting, tv-schermen en geluidsapparatuur.

Plus & minpunten

  • Zorgt voor een goede drukverdeling op de ondergrond.
  • Geeft geen stabiliteit voor truss totems of banner frames. Huur hiervoor de grotere baseplates.

Product specificaties

Merk & type Prolyte Base 30V
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht baseplate 1,68 kg
Afmetingen baseplate 30 x 30 x 0,6 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.