Truss ballast 450kg

Master Partys truss ballast blok huren

€ 65,00 excl. btw.

€ 78,65 incl. btw.

  • Ultieme stabiliteit voor jouw (outdoor) constructie
  • Eigen gewicht van 450kg (66 x 66 x 50 cm)
  • Geschikt voor de Prolyte H30V serie
  • Leverbaar vanuit Amsterdam

Op zoek naar zware truss ballast betonblokken? Met een gewicht van 450 kg zorgt dit ballastblok ervoor dat jouw truss constructie niet omvalt.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Met afmetingen van 66 x 66 x 50 centimeter (BxDxH) en een eigen gewicht van 450 kilogram gaan deze truss ballast betonblokken ervoor zorgen dat jouw finish boog of spandoek frame van truss niet om gaat vallen. De beton ballastblokken worden veel ingezet op outdoor evenementen waar een verharde ondergrond zoals asfalt, betonplaten of bestrating ligt. Geen zin om te sjouwen met deze zwaargewichten? Bekijk dan eens onze grondankers die onder andere worden ingezet bij onze spandoek frames die worden geplaatst op ondergronden zoals gras, zand of bestrating die kan worden opengebroken bij het grondanker punt.

Truss ballastblok huren

De ballastblokken zijn, naast dat deze zijn voorzien van U-bogen voor het aanspannen van spanbanden, voorzien van vier Prolyte CSS6 conische koppelingen die compatible zijn met al onze Prolyte H30V truss. Deze conische verbinding zorgt direct voor een sterke verbinding tussen de truss en het ballastblok. Hierdoor hoeft niet meer worden gewerkt met spanratels en dergelijke.

Het ballast betonblok is aan de buitenzijde geheel voorzien van zwartgelakt staal voor een representatieve uitstraling. Het truss blok staat op vier poten waardoor het betonblok gemakkelijk kan worden verplaatst met een pompwagen of heftruck. Houd met het huren van de blokken altijd rekening met het maximaal toelaatbaar gewicht in jouw vrachtwagen.

Truss baseplate of ballastblok

Is een 450 kilogram zwaar betonblok voor jouw toepassing iets te veel van het goede? Kijk dan eens naar onze verzwaarde truss baseplates van 73 x 73 cm. Deze baseplates wegen 25 kilogram waarmee het mogelijk is om bijvoorbeeld banner frames op indoor evenementen om te monteren. Houd hierbij altijd een maximale hoogte van 3,5 meter aan. Breder dan 7 meter wordt bij het gebruik van 73 x 73 cm baseplates ook afgeraden.

Truss totem met ballast blok

Voor het maken van truss totem constructies tot 3 meter worden vaak stalen baseplates gebruikt van 73 x 73 cm. Wanneer een hogere totem gewenst is wordt het gebruik van een ballast blok ten zeerste aangeraden. Een veel voorkomende toepassing van ballast blokken in combinatie met een truss totem van 4 tot 6 meter is het creëren van terrein verlichting of het inhangen van prikkabel verlichting. Deze hoogtes zijn nodig zodat hulpverleners en vrachtwagens onder de geplaatste prikkabel heen kunnen rijden.

Plus & minpunten

  • Eigen gewicht van 450 kg waardoor de truss constructie niet zomaar meer omvalt of waait.
  • Door zijn eigen gewicht van 450 kg is enkel transport met een vrachtauto mogelijk.

Product specificaties

Merk & type MP Truss ballast blok
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht truss ballast 450 kg
Afmetingen truss ballast 66 x 66 x 50 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.