Truss carré

Master Partys truss carré huren
Master Partys truss carré huren
Master Partys truss carré huren
Master Partys truss carré huren zwart

€ 279,00 excl. btw.

€ 337,59 incl. btw.

  • Zelf aan te geven afmetingen
  • Meest gehuurde truss constructie
  • Prijs is inclusief pinbox met hamer
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Wil je een truss carré huren voor jouw beursstand, bedrijfsfeest, schoolfeest of evenement? Deze truss constructie is de meest gehuurde optie voor het ophangen van jouw spandoeken, verlichting en overige apparatuur. De prijs is voor de veel gehuurde grootte van 7x7x3,5m (BxDxH), maar de afmetingen zijn gemakkelijk aanpasbaar dankzij het modulaire Prolyte H30V systeem.

 

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Een truss constructie is een veel gebruikte oplossing bij allerlei soorten beurzen en andere evenementen. Of je nu een representatieve beursstand wilt bouwen inclusief verlichting en spandoeken of je op zoek bent naar een constructie voor het inhangen van verlichting voor een evenement: een truss carré biedt de uitkomst. Prolyte truss is een modulair te bouwen systeem waardoor elke vorm en elk formaat mogelijk is. De weergegeven prijs is op basis van een constructie met een breedte en diepte van 7 meter en een hoogte van 3,5 meter. Al deze lengtes zijn buitenmaten en zijn aanpasbaar met secties van 29, 50, 71 en 100 centimeter. Vraag hiervoor bij ons een maatofferte aan.

Beursstand truss carré huren

Wanneer je deze constructie graag wilt toepassen voor jouw beursstand is het naast het formaat (houd hierbij jouw beursvloer afmetingen aan) belangrijk om na te denken over het inhangen van de juiste verlichting in jouw beursstand truss constructie. Veelal wordt helder wit licht in de constructie gehangen voor een egale helder wit verlichte beursvloer en de daarop gepresenteerde producten. Liever iets meer sfeer op jouw beursstand? Maak dan gebruik van het juiste aantal theaterspots. Deze hebben een smallere lichtbundel dan de helder witte breedstralers waardoor je er ook direct sommige producten er meer in de spotlight kunt zetten. Constructie inclusief verlichting voeren wij te allen tijde uit volgens de NEN1010 norm.

Naast de mogelijkheid van een truss carré huren bieden wij ook fullcolour PVC spandoeken aan. Deze worden veel toegepast als bijvoorbeeld achter- en zijwanden in de constructie met een eigen opdruk. Wanneer deze spandoeken in combinatie met een bij ons gehuurde truss beursstand worden aangeschaft hangen wij ze kosteloos voor je in. Uiteraard zijn de PVC banners een gepersonaliseerd en aangeschaft product dat je na de beurs mee kunt nemen. Wanneer je bij de volgende beurs wederom een truss beursstand bij ons huurt kan het gemakkelijk opnieuw worden ingehangen.

Truss carré voor evenementen

Voor het inhangen van verlichting en eventueel een geluidssysteem huur je truss. Een truss carré kun je zo veilig met verlichting boven het publiek plaatsen of voor rigging rondom het podium. Bij deze constructie wordt gebruik gemaakt van Prolyte H30V wat resulteert in een truss constructie met een hoge draaglast. Liever jouw eigen truss constructie samenstellen? Bekijk dan alle losse onderdelen in de categorie truss. Uiteraard kun je ook met ons contact opnemen voor een maatofferte.

Geen huur bij opbouwdag

Wij begrijpen uiteraard dat je een truss constructie voor een beursstand of voor jouw evenement wellicht een dag eerder geplaatst wilt hebben. Dit zodat je in alle rust jouw beursvloer kunt indelen en opmaken of de decoratie en het meubilair bij jouw evenement op de juiste plek kunt zetten. Om je niet op extra kosten te jagen berekenen wij enkel de huurprijs voor de showdag(en)/beursdag(en) en niet voor de opbouw- en afbouwdagen.

Wanneer je de op- en afbouw van de truss constructie door ons wilt laten verzorgen dien je er rekening mee te houden dat nadat de constructie op hoogte is getakeld je er lastiger bij kunt. Dit is gemakkelijk op te lossen door de op- en afbouwtijden met ons af te stemmen. Wij zorgen ervoor dat de materialen die in de constructie gehangen moeten worden er op werkhoogte in kunnen. Wanneer alle verlichting, spandoeken en andere materialen in de constructie zijn bevestigd wordt deze naar de daadwerkelijk hoogte getakeld.

Plus & minpunten

  • Hoge draaglast vanwege gebruik Prolyte H30V.
  • Geschikt voor buitenlocaties.
  • Kosteloos laten inhangen van meebestelde spandoeken.
  • Pinbox en hamer voor het vastslaan van conische verbindingen meegeleverd.
  • Kan enkel worden vervoerd met bestelbus of bak-/vrachtwagen.
  • Truss vorkliften niet bij de prijs inbegrepen.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V
Meegeleverde hardware Truss delen, pinbox 100 st, truss hamer
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht producten totaal 270 kg
Afmetingen product 7 x 7 x 3,5 m (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.