Uitgelichte cases

Projecten waarvan wij vinden dat deze extra mogen worden uitgelicht.

Master Partys Postillion

Postillion Hotels – Conferenties & Events

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam had de wens om een one-minute online promotievideo te filmen voor hun afdeling Conferenties & Events. Met special effects zoals low fog, CO2 en flame FX visualiseerden wij de mogelijkheden bij het Postillion. Het eindresultaat vind je hier.

Master Partys Postillion

Foto’s: Joost van Asch

“De jongens van Master Partys zetten de effecten zo in dat ze precies goed overkwamen op beeld. Fijn om mee samen te werken op de set!”
– Rainier van IJzendoorn | Mangoest Content Creators

Master Partys valdoek huren

Koninklijke opening A2-tunnel Maastricht

Koning Willem-Alexander onthulde de ‘Nieuwe Engel van Maastricht’ met één druk op de rode knop. Het beeld, dat symbool staat voor de verbinding van de wijken, werd met een truss constructie omheind en voorzien van een 50 meter strekkend valdoek systeem op 6 meter hoogte.

Met de officiële opening inclusief geluidssysteem beëindigde Zijne Majesteit op spectaculaire wijze het gehele bouwproject van de Koning Willem-Alexandertunnel.

Master Partys valdoek huren

“Een hele fijne samenwerking met Master Partys. Dachten mee over de constructieve manier voor het onthullen van het beeld. Wij kijken terug op een mooi eindresultaat.”

Master Partys Plymovent

Plymovent – 45 years

Het 45-jarig bestaan van Plymovent Industrial Solutions en de opening van een 2.500 vierkante meter productiehal werd in het hoofdgebouw in Alkmaar groots gevierd.

Het gepersonaliseerde valdoek opende de grote hal die met pipe & drape, truss en verlichting was omgetoverd voor een walking dinner voor alle 250 medewerkers en hun partners. De verschillende hallen werden met elkaar verbonden door een tientallen meters lange gouden loper en de avond werd in stijl afgesloten met een groot feest.

Master Partys Plymovent

“Om ons 45-jarig jubileum en de opening van onze nieuwe productiehal te vieren hebben wij Master Partys ingeschakeld. Dankzij hun goede ideeën en uitstekend vakwerk is het feest een waar spektakel geworden! De nieuwe productiehal werd feestelijk geopend met een op maat gemaakt valdoek en met een heuse lichtshow. De fabriek was door Master Partys zo aangekleed dat iedereen het idee had dat ze aan het dineren waren in een luxe restaurant in plaats van in een productiehal. Het zag er werkelijk schitterend uit! Bedankt namens mij en al mijn collega’s voor deze onvergetelijke avond!”
– Tosca Vos | Plymovent Group

Master Partys Nacht van de Vluchteling

Nacht van de Vluchteling

NVDV is een jaarlijks terugkerende sponsorloop waar duizenden deelnemers 40 kilometer lopen door verschillende provincies in het land. Klokslag 00.00u starten zij vanuit Rotterdam, Nijmegen, Amsterdam, Utrecht en Tilburg met deze pittige maar onvergetelijke ervaring.

Master Partys verzorgt alle audiovisuele techniek en special effects rondom het avondprogramma en de startschoten die gelijktijdig op iedere locatie via radio, tv en online van start gaan.

Master Partys Nacht van de Vluchteling

“Al jaren werken wij met plezier samen met Master Partys voor de NvdV. Ieder jaar groeit het evenement weer en het is heel fijn dat zij hierin met ons meegroeien en -denken. Hopelijk tot volgend jaar!
– Laurens Roes | Event manager – Stichting Vluchteling

Master Partys Worldwide Eyebrow Festival

Van Nelle Fabriek – expo beursstand service

“Een industriële uitstraling die aansluit op de look & feel van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam” was de wens van de beursorganisatoren van het Wordwide Eyebrow Festival. 25 truss beursstands in diverse vormen maten werden gerealiseerd met 560 meter truss, 410 vierkante meter spandoek, 170 lichtarmaturen en de benodigde beeld- en geluidsondersteuning.

Master Partys Worldwide Eyebrow Festival

“Het was een hele mooie eerste editie en mede dankzij deze samenwerking. De korte lijntjes en jullie flexibiliteit vonden we heel fijn.”
– Haldun Aytas | Worldwide Eyebrow Festival

Master Partys valdoek Caravaggio

Caravaggio en Europa – Centraal Museum

Koning Willem-Alexander opende de Caravaggio-expositie met de onthulling van het schilderij De onthoofding van Johannes de Doper. Het valdoek systeem was een volledig geïntegreerde set-up waarbij het valdoek na het vallen achter het podium verdween. Zo was het kunstwerk na de onthulling in zijn geheel perfect zichtbaar voor de bezoekers en genodigde pers.

 

“Ik heb Master Partys meerdere malen ingezet voor de techniek van interne bedrijfsfeesten (100 tot 450 personen). Altijd was alles perfect verzorgd en had ik zelf geen omkijken naar de techniek op de dag zelf, wat veel rust geeft. Ze nemen ook, indien nodig, de tijd voor een uitgebreid locatiebezoek om er zeker van te zijn dat overal aan is gedacht. Daarnaast komen ze met leuke nieuwe ideeën of alternatieven om het evenement naar een hoger level te tillen. De technici zijn ervaren en ik weet altijd zeker dat alles goed geregeld is!”
– Lieske de Haas | Event manager – AB InBev

Master Partys Lichtjesavond Pernis

Lichtjesavond Pernis

De jaarlijks terugkerende herdenkingsbijeenkomst in Pernis is een avond voor iedereen die hun geliefden in een mooie, ingetogen setting wil herdenken. Het betreft een route over Begraafplaats Pernis met (live) muziek, beeld en uitgelichte bomen en andere objecten.

Master Partys ondersteunt hierbij de visuele aspecten met een honderdtal draadloze, waterdichte accu spots. Jaarlijks bezoeken zo’n 1000 belangstellenden deze avond.

Master Partys Lichtjesavond Pernis

“De draadloze spots zijn echt super om mee te werken. Geen gedoe met kabels en waterdicht. Dit samen met de deskundigheid en adviezen van het team van Master Partys zorgt voor een soepel verloop.
– Marcel de Waard | Commissie Lichtjesavond Pernis

 

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.