Trusspennen 100st

Master Partys trusspennen huren

€ 9,00 excl. btw.

€ 10,89 incl. btw.

  • Per 100 stuks incl. clips in een handige koffer
  • Geschikt voor allerlei Prolyte CSS6 truss koppelingen
  • Bij onze complete truss constructies zijn deze altijd inbegrepen
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Trusspennen zijn nodig om trussdelen met de conische verbindingen aan elkaar te verbinden. Hiervoor is altijd een hamer nodig.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Trusspennen zijn nodig om truss lengtes en truss hoeken aan elkaar te verbinden. Hierdoor krijg je een stevige en solide conische verbinding tussen de trussdelen. De trusspennen sla je met een hamer altijd van buiten naar binnen. Wanneer je eenmaal de trusspen in de verbinding hebt geslagen zie je aan de andere zijde het uiteinde weer verschijnen. In de uiteinde zit een klein gaatje waar de borgveer/clip in moet. Duw die door tot eerste verbreding. Zo kun je hem met het demonteren van de truss er weer gemakkelijk uithalen.

Dat de trusspennen nodig zijn om de truss in elkaar te zetten is logisch. Het is echter ook zeer belangrijk dat de veertjes/clips worden gemonteerd. De truss pen lijkt namelijk vastgeslagen in de conische verbinding maar deze kan altijd (door frictie tijdens bijvoorbeeld het takelen van de truss constructie) los komen te zitten. De clip zorgt ervoor dat de pin er niet uit kan vallen maar in de verbinding blijft zitten.

Prolyte pinbox huren

Onze pinboxen, of trusspennen koffer, worden per 100 pennen inclusief veertjes verhuurd. Zorg wel altijd voor een eigen hamer om de truss pennen erin te slaan of vraag hierom bij jouw offerteaanvraag.

Per truss serie heb je een verschillend aantal trusspennen per verbinding nodig. Om het juiste aantal aan jouw aanvraag toe te voegen dien je op onderstaande manier te tellen. Zo ben je verzekerd van een voldoende aantal pennen. Huur je een complete truss constructie bij Master Partys? Dan hoef je de pinbox niet los in jouw aanvraag toe te voegen. Het juiste aantal wordt door ons berekend en aan jouw offerte toegevoegd.

Rond na deze berekening jouw aantal altijd naar boven af en vraag het aantal benodigde pinboxen aan.

Truss constructie huren

Zie je het niet zitten om alle producten los aan jouw offerteaanvraag toe te voegen? Neem dan contact met ons op voor een maatofferte! Uiteraard hebben we hierbij de breedte-, diepte- en hoogtematen nodig van het gewenste model. Staat jouw truss constructie er niet tussen? Stuur ons een e-mail met een (schets)ontwerp en ontvang binnen één werkdag een op maat gemaakte offerte.

Plus & minpunten

  • De truss pennen worden geleverd inclusief veertjes/clips.
  • Je hoeft deze pinbox niet te huren als je een complete truss constructie aanvraagt.
  • De truss pinnen worden enkel per 100 stuks verhuurd.

Product specificaties

Merk & type Prolyte CCS6-602
Meegeleverde hardware 100 truss pennen & 100 clips
Gewicht pinbox 10 kg
Afmetingen transportkoffer 32 x 26 x 11 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.