Prolyte H30V C024

Master Partys Prolyte H30V C024 huren

€ 25,00 excl. btw.

€ 30,25 incl. btw.

  • Wereldstandaard Prolyte H30V truss
  • 5-weg truss kruis met CSS6 koppelingen
  • Truss deel waarmee je letterlijk alle kanten uit kunt
  • Eigen gewicht van 11,25 kg
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Wil je langs haast alle kanten door bouwen aan je truss constructie? Huur dan dit Prolyte H30V C024 truss kruis voor bevestiging van vijf trussdelen.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Het Prolyte H30V C024 5-weg truss kruis is een zeer uitgebreid truss deel voor allerlei uiteenlopende doeleinden. Zo kan dit deel bijvoorbeeld op de vloer worden gelegd met aan de vier zijden een truss lengte en de truss koppeling naar boven kan met meters worden verlengd wat resulteert in een solide truss totem zonder dat je een verzwaarde baseplate of beton ballast blok hoeft te gebruiken.

Ook zie je dit C024 Prolyte truss kruis terug in aan elkaar gekoppelde truss carrés. Wanneer bijvoorbeeld vier truss carrés aan elkaar worden gekoppeld haal je van iedere truss carré een C012 hoek af en koppel je de constructies met een C024 kruis.

De veelzijdigheid van deze hoek maakt dit truss deel een veel gehuurd item in de Prolyte H30V categorie.

Prolyte H30V truss kruis 5-weg

Prolyte H30V is de wereldstandaard op het gebied van truss constructies. H30V (waarvan de H voor Heavy staat en de V voor Vierkant) is een vierkante truss vorm met vier hoofdbuizen van 48,3 mm diameter en een wanddikte van 3 mm. De tussenbuizen hebben een diameter van 16 mm en een wanddikte van 2 mm. Dit maakt de Prolyte H30V serie oersterk en geeft het een hoge belastbaarheid.

De Prolyte C024 is een kruis/hoekstuk met een maatvoering van 71 x 71 x 50 cm (BxDxH). De 71 centimeter lengtes vul je gemakkelijk aan tot hele meters met een bijpassend 29 centimeter truss deel.

Al onze losse trussdelen in de “Prolyte H30V” categorie worden geleverd zonder accessoires zoals truss pinnen, couplers of andere benodigdheden.

Offerte truss constructie

Beschik je zelf over de Prolyte H30V truss, maar wil je graag een of meerdere trussdelen bijhuren? Huur dan onder andere het C024 truss kruis bij Master Partys. Truss delen en de bijbehorende accessoires kun je bij onze magazijnen in zowel Amsterdam als Breda ophalen. Beschik je niet over geschikt vervoer? Vul dan jouw afleveradres in bij de offerteaanvraag en zie direct de transportkosten.

Heb je een bepaalde truss constructie in gedachten voor jouw evenement of beursstand? Bekijk dan naast onze losse truss onderdelen ook eens de complete truss constructies voor evenementen en beurzen. Omdat truss een modulair te bouwen constructiesysteem is, zijn er naast onze standaard vormgevingen talloze andere modellen mogelijk. Graag vrijblijvend een offerte hiervoor ontvangen? Neem contact met ons op via 076-5207091, info@masterpartys.nl of ons contactformulier.

Plus & minpunten

  • Prolyte H30V is de wereldstandaard binnen de evenementenbranche.
  • Koppel gemakkelijk vanuit vijf kanten truss aan elkaar.
  • Hoge belastbaarheid van de truss. Meer informatie in het Prolyte Blackbook.
  • Truss is een omvangrijk product met transport.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V C024 | truss kruis 5-weg
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht C024 5-weg truss kruis 11,25 kg
Afmetingen C024 5-weg truss kruis 71 x 71 x 50 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.