Truss dubbel carré

Master Partys truss dubbel carré
Master Partys truss dubbel carré
Master Partys truss dubbel carré
Master Partys truss dubbel carré

€ 453,00 excl. btw.

€ 548,13 incl. btw.

  • Groot formaat met hoge draaglast
  • Aanpasbare breedte, diepte & hoogte
  • Prijs is inclusief pinboxen met hamer
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Tweemaal een truss carré aan elkaar, oftewel een dubbel carré. Een perfecte truss constructie voor grote beursstands of grote (outdoor) evenementen. Deze dubbele carré heeft een standaard maatvoering van 13,71x7x3,5m (BxDxH). Doordat er gebruik wordt gemaakt van de modulair te bouwen Prolyte H30V truss is het geheel naar wens aan te passen.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wanneer je een grote truss constructie op jouw beurs of ander evenement wilt plaatsen is een dubbel carré uitermate geschikt. Waar een enkel truss carré zijn beperkingen kent met zijn maximale overspanning en maximale draaglast kunnen deze met een dubbel carré aanzienlijk worden verhoogd doordat er gebruik wordt gemaakt van zes truss poten in plaats van vier.

Naast dat de buitenmaten van een dubbel truss carré aanpasbaar zijn kan er uiteraard ook gespeeld worden met de middelste truss poten. Door deze wat naar links of naar rechts te verplaatsen kan de constructie ook andere vormen aannemen of indeling krijgen. Dit wordt vaak toegepast als er spandoeken in de constructie worden gehangen of er een bar aan een van de zijdes wordt geplaatst. Vraag hiervoor een maatofferte aan. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Truss constructie op jouw beursstand

Wij verhuren diverse beursstand truss constructies op maat zoals deze dubbele carré. Deze truss constructie in het bijzonder wordt veel gehuurd als grote beursstands met een breedtemaat vanaf 10 meter. Zo kun je nog steeds genieten van een hoge draaglast van de constructie voor het inhangen van audiovisuele apparatuur en producten. De middelste ligger in de constructie leent zich perfect voor het inhangen van een banner die er extra uit mag springen en andere materialen.

Verlichting op jouw beursstand is erg belangrijk. Hiermee worden de getoonde producten goed zichtbaar en spring je er met jouw truss beursstand er extra uit. Standaard bieden we de mogelijkheid tot warm wit of helder wit licht. Warm wit licht wordt vaak gehuurd voor een sfeervolle beursstand terwijl helder wit wordt toegepast voor het zo neutraal en egaal mogelijk uitlichten van de te tonen producten of machines. Liever (deels) gekleurde verlichting in jouw beursstand? Vraag een maatofferte aan. Al onze te huren truss constructies inclusief verlichting worden uitgevoerd volgens de NEN1010 norm.

Truss constructie op evenementen

Deze dubbele carré met zes poten wordt vaak ingezet bij outdoor evenementen in straten of op pleinen. Doordat er wordt gewerkt met zes truss poten kan de constructie gemakkelijk verlengd worden tot zo’n 20 meter zonder dat dit ten koste gaat van de draaglast. Naast de verlichting biedt de constructie de mogelijkheid tot het inhangen van speaker systemen en video equipment. Wanneer een dergelijke truss constructie in het publiek wordt geplaatst adviseren wij te allen tijde gebruik te maken van anti-klim beplating. Dit zorgt ervoor dat de bezoekers niet de mogelijkheid krijgen om de truss te beklimmen en dus de veiligheid gewaarborgd blijft.

Wanneer je verlichting in de dubbele truss carré monteert is de middelste ligger ideaal voor een extra dimensie aan de lichtshow. De extra ligger zorgt ervoor dat je niet alleen aan de buitenzijdes maar ook in het midden van de constructie de verlichting kunt monteren. Een center effect maar ook prikkabel die van ligger tot ligger loopt komen hierdoor beter tot hun recht. Liever een langere constructie met meerdere liggers? Vraag hiervoor een maatofferte aan.

Op- en afbouw truss constructie

Prolyte H30V truss is een omvangrijk product dat enkel kan worden op- en afgebouwd door geclassificeerde crew. Daarom raden we aan om de op- en afbouw door ons te laten verzorgen zodat je verzekerd bent van een veilige truss constructie die op de juiste wijze wordt geplaatst. Wij begrijpen uiteraard dat je de rigging en audiovisuele materialen in de carré als eerste wilt hebben geplaatst zodat je daarna verder kunt met de verdere indeling van je beursstand of event locatie. Daarom rekenen wij geen huurprijs voor de op- en afbouw dag, maar enkel op de show-/gebruiksdagen.

Plus & minpunten

  • Mogelijkheid tot brede constructies met hoge draaglast vanwege dankzij de zes poten.
  • Geschikt voor buitenlocaties.
  • Kosteloos laten inhangen van meebestelde spandoeken.
  • Pinbox en hamer voor het vastslaan van conische verbindingen meegeleverd.
  • Kan enkel worden vervoerd met bak-/vrachtwagen.
  • Truss vorkliften niet bij de prijs inbegrepen.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V
Meegeleverde hardware Truss delen, pinbox 200 st, truss hamer
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht producten totaal 445 kg
Afmetingen product 13,71 x 7 x 3,5 m (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.