Headset microfoon

€ 85,00 excl. btw.

€ 102,85 incl. btw.

 • Handsfree presenteren
 • Kleine onopvallende headset microfoon
 • Accuduur tot 8 uur
 • Geschikt voor zang, theater en presentatie
 • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Jouw handen graag vrij tijdens een optreden of presentatie? Huur een draadloze headset microfoon set. De set bevat de DPA 4066F headset die vaak wordt ingezet in tv-programma’s en theatershows. Deze headset geeft een sublieme geluidskwaliteit en is haast onzichtbaar door zijn minimalistische design.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wanneer je een draadloze headset wilt huren is DPA hét merk dat al sinds jaar en dag marktleider is op dit gebied. Deze draadloze headset microfoon set bestaat uit een DPA 4066F headset met een betrouwbare Sennheiser beltpack en ontvanger. Hiermee ben je verzekerd van kwalitatief goed geluid en een sterke draadloze verbinding naar het geluidssysteem. De headset heeft een beige kleur en valt nauwelijks op dankzij het minimalistische ontwerp.

Draagcomfort DPA headset

De headset wordt achterlangs het hoofd aan beide oren bevestigd voor een maximale stabiliteit van de microfoon. De beugel van de headset is uiteraard volledig naar wens te verstellen. Ook kun je ervoor kiezen om de microfoon aan de linker- of rechterzijde van het hoofd te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld een wens zijn van de spreker of er beter uitzien op beeld.

Aansluiten headset microfoon

Enkel de DPA headset is niet functioneel. Je hebt een beltpack (de zender) en een ontvanger nodig om de headset op de mengtafel van het geluidssysteem aan te sluiten. In deze draadloze headset microfoon set zit dat al inbegrepen. Dit betekent dus dat je enkel nog een mengpaneel en een geluidsset hoeft te huren om het geheel functioneel te krijgen.

Alle Sennheiser draadloze systemen in ons verhuur assortiment functioneren op de B-band, 626 tot 688 MHz. In dit gebied heb je geen last van storingen en kun je het systeem gemakkelijk instellen in een vrije bank en op een vrij kanaal middels het menu op de ontvanger. Hierna is het belangrijk de draadloze beltpack zender te koppelen aan de ontvanger. Dit gaat gemakkelijk en snel via de sync button en door de beltpack (aan en met het klepje open) voor de ontvanger te houden zoals getoond in de uitlegvideo. Een V-icoon verschijnt als dit succesvol is voltooid.

Presentatie met een headset

Onze presentatie geluidssystemen zijn standaard uitgevoerd met een draadloze handheld microfoon. Nu begrijpen wij natuurlijk dat in sommige situaties een headset gewenst is. Wanneer je op zoek bent naar een complete presentatieset met headset vervang je deze draadloze microfoon daar gemakkelijk voor een draadloze headset. Je bent dan direct voorzien van een compleet pakket.

Plus & minpunten

 • Sublieme geluidskwaliteit met de DPA 4066F.
 • Haast onzichtbaar door zijn minimalistisch design.
 • Tot 8 uur lang aaneengesloten gebruik op een batterijlading.
 • Beltpack zender werkt op AA batterijen die altijd reserve worden meegegeven.
 • Bekijk op de ontvanger van Sennheiser de batterijstatus van de beltpack zender.
 • Voor een perfecte geluidskwaliteit en installatie is enige geluidstechnische kennis noodzakelijk.

Product specificaties

Merk & type DPA 4066F & Sennheiser ew 100 G3 + SK100 G3-B
Zendvermogen beltpack 30 mW
Frequentieband 40 (622 - 630 MHz), 41 (630 - 638 MHz), 42 (638 - 646 MHz), 43 (646 - 654 MHz), 44 (654 - 662 MHz), 45 (662 - 670 MHz)
Meegeleverde hardware Headset, beltpack & ontvanger
Aansluitmogelijkheden XLR 3-polig
Gewicht headset 14 gram
Gewicht transportkist incl. producten 12,5 kg
Accuduur 8 uur (AA penlite)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.