Truss DJ booth 1,5m

Master Partys truss DJ booth 1,5m huren
Master Partys truss DJ booth 1,5m huren

€ 70,00 excl. btw.

€ 84,70 incl. btw.

  • 1,5m breed werkblad
  • Leverbaar in hoogglans wit of zwart
  • Incl. RGB ledverlichting
  • Af te halen in Breda
  • Demontabel voor transport

De meest gehuurde truss DJ booth dankzij de strakke uitstraling en het 1,5 meter brede werkblad. Hierdoor kan iedere DJ met dit meubel uit de voeten.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Truss DJ booth huren voor jouw evenement? Dit 1,5 meter brede meubel heeft een strak en stijlvol uiterlijk. Het onderstel van truss geeft de booth niet alleen een industriële look, maar zorgt er ook voor dat het meubel stevig en stabiel staat. Wanneer een DJ booth niet stabiel staat is dit niet alleen heel vervelend draaien voor de DJ, maar wanneer iemand er tegenaan loopt of leunt is de kans groot dat het hele meubel inclusief kostbare apparatuur omvalt.

Truss DJ booth 1,5m huren

Het hoogglans blad heeft een strak uiterlijk en een prettige werkhoogte. Mensen zijn bij bijvoorbeeld huisfeestjes snel geneigd een eet- of statafel te gebruiken als DJ booth, omdat dit een makkelijke oplossing lijkt. Niets is echter minder waar, omdat de hoogte van een eettafel te laag en de hoogte van een statafel te hoog is voor een DJ. Onze booths hebben daarom een ideale werkhoogte van 1 meter.

Deze DJ booth geeft ruimte voor driemaal een CDJ-2000 en een DJM-900 Nexus. Onderin het werkblad zit ledverlichting verwerkt. De kleuren van de ledverlichting kun je zelf instellen en daarnaast zijn er diverse lichtprogramma’s om te laten draaien. De programma’s en kleuren van de verlichting zijn eventueel van tevoren in te stellen, of je kunt met behulp van de controller handmatig de instellingen regelen. Daarnaast is het werkblad te huren in wit of zwart zodat de booth perfect past bij de stijl van je evenement of dit nu een bruiloftsfeest of een feestavond in een donkere club betreft.

De truss DJ booth is demontabel en hierdoor gemakkelijk zelf te vervoeren. Het onderstel bestaat uit vijf trussdelen waarop het witte of zwarte blad wordt geplaatst. Wanneer je geen (bestel)bus tot je beschikking hebt kan de 1,5m brede booth ook met ruime personenauto’s te vervoeren, mits de auto leeg is en de achterbank plat kan.

Plus & minpunten

  • De DJ booth is heel eenvoudig op- en af te bouwen.
  • Er is ruimte voor drie CDJ-2000’s en een DJM-900 Nexus op het werkblad.
  • Niet in iedere personenauto te vervoeren.

Product specificaties

Merk & type Prolyte X30D
Meegeleverde hardware Wit of zwart hoogglans berken multiplex blad, 5x trussdeel & PowerCON kabel
Gewicht booth 36 kg
Afmetingen booth 150x60x100 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.