Baseplate 73cm

Master Partys truss baseplate 25kg huren

€ 19,00 excl. btw.

€ 22,99 incl. btw.

  • Goede stabiliteit voor jouw truss totem of banner frame
  • Eigen gewicht van 25kg (73 x 73 x 0,6 cm)
  • Geschikt voor de Prolyte H30V serie
  • Leverbaar vanuit Breda

Een grote baseplate huren? Deze zwarte truss baseplate is geschikt voor kleinere truss totems en banner frames op indoor evenementen.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Deze zwaardere truss baseplate van 73 x 73 centimeter (6mm dik) wordt vaak gehuurd wanneer men een truss totem (tot 3 meter) of een banner frame met Prolyte H30V truss wil maken. De truss baseplate heeft vanwege zijn grotere contactoppervlak en gewicht een betere stabiliteit dan een normale 30 x 30 centimeter truss baseplate van aluminium.

De baseplate is mat zwart gepoedercoat voor een strakke en elegante uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de baseplate niet opvalt in jouw truss constructie. De baseplates worden per zes op een dolly vervoerd met een totaal gewicht van 175 kilogram. Wil je slechts een of twee van deze truss baseplates huren? Dan zorgen de twee handvaten aan een van de zijdes ervoor dat je de baseplate gemakkelijk kunt tillen.

Truss baseplate huren

Met een eigen gewicht van 25 kilogram is deze grote stalen baseplate de zware uitvoering van de veel gebruikte normale baseplate van aluminium. Deze wordt dan ook ingezet voor smallere truss constructies zoals een truss totem of banner frame waarbij er een groter kantelmoment is dan bij een truss carré. Ook op een zachtere ondergrond kan deze 73 x 73 centimeter truss baseplate uitkomst bieden vanwege zijn grotere contactoppervlak. De truss constructie heeft hierdoor geen kans om weg te zakken in het zand of gras.

Alle verzwaarde truss baseplates zijn voorzien van CSS6 koppelingen voor de Prolyte H30V serie. Hierdoor is montage een fluitje van een cent en staat na aanslaan van de truss pennen de constructie stevig en stabiel.

Is een hoogte van 3 meter voor jouw constructie niet voldoende of ben je op zoek naar een truss totem waarin prikkabel verlichting gehangen kan worden? Bekijk dan eens onze truss ballast blokken. Deze blokken hebben een eigen gewicht van 450 kilogram en een hoogte van 50 centimeter. Hierdoor kunnen deze ballastblokken met gemak een truss hoogte van 4 tot 6 meter stabiliseren.

Plus & minpunten

  • Handzaam truss item ten opzichte truss ballast blok.
  • Niet geschikt voor outdoor banner frames of truss totems hoger dan 3 meter. Huur hiervoor truss ballast blokken.

Product specificaties

Merk & type MP Baseplate 73
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht baseplate 25 kg
Afmetingen baseplate 73 x 73 x 0,6 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.