Presentatie set 125-200 personen

Master Partys presentatie set huren

€ 299,00 excl. btw.

€ 361,79 incl. btw.

  • Zes speakers met een draadloze microfoon
  • Goede spreiding en verstaanbaarheid van het geluid
  • Voor bijeenkomsten tot 200 personen
  • Compacte en elegante uitstraling van de presentatie set
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Een veel gebruikte samenstelling van een draadloze microfoon, een mengpaneel en zes actieve speakers op statief. Geschikt tot een bezoekersaantal van 200 personen. Presentatie met headset ook mogelijk bij deze geluidsset.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Een goede presentatie set huren? Deze presentatie set volstaat voor (bedrijfs)presentaties tot 200 genodigden. De zes actieve speakers op statief zorgen voor een goede geluidsspreiding en uitstekende verstaanbaarheid van de presentator(en). Standaard is deze presentatie set uitgerust met één draadloze microfoon, maar de geluidsset leent zich perfect voor het toevoegen van een of meerdere (draadloze) microfoons, headsets, een Catchbox of andere geluids- en mediabronnen.

Presentatie set huren 200 personen

Ondanks de compactheid van de actieve QSC K8 speakers is deze presentatie set perfect geschikt voor grotere groepen op bedrijfsevenementen, outdoor activiteiten of kennissessies. De zes speakers hebben een helder en zuiver geluid met een brede spreiding.

Bij de opstelling van de presentatie set kan naast het werken in de breedte van de ruimte ook in de diepte worden gewerkt om zo jouw bezoekers te laten genieten van perfecte geluidskwaliteit. Wanneer de opstelling ook in de diepte wordt opgebouwd dient er rekening te worden gehouden met de vertraging van het geluid, de zogenaamde delay. Wanneer hier geen rekening mee wordt gehouden klinkt het geluid niet rustig in de oren. De QSC K8.2 speakers verhelpen moeiteloos dit probleem. Aan de achterzijde van de speakers vul je gemakkelijk het aantal meter (diepte) afstand vanaf de eerst geplaatste speaker in. Wil je meer informatie over deze functie? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over de juiste te huren presentatie set voor jouw evenement.

Installatie presentatie set

De presentatie set en al onze overige geluidsapparatuur is met enige kennis over de apparatuur redelijk gemakkelijk zelf te installeren. Echter is het zo dat bij het plaatsen van een dergelijke presentatie set tot 200 personen een goede opstelling van de speakers, met het instellen van delay functies en de frequentie check van de draadloze microfoon geluidstechnische kennis gemoeid is. Hierom adviseren wij altijd de op- en afbouw door Master Partys te voorzien. Je geniet dan van een turn-key oplevering voorafgaand aan jouw presentatie. Uiteraard wordt na afloop van het evenement de geluidsinstallatie weer voor je gedemonteerd.

Plus & minpunten

  • Compacte presentatie set die weinig ruimte inneemt en niet opvalt.
  • De zes speakers verspreiden het geluid goed door het publiek.
  • Maak om muziek met lage bastonen af te spelen gebruik van een geluidsinstallatie met één of twee subwoofers en voeg de microfoons en mixer los toe.
  • Wordt niet standaard geleverd met een headset. Deze kun je extra toevoegen.

Product specificaties

Merk & type QSC K8 & Sennheiser EW145 G3
Vermogen of wattage 6000 watt
Frequentieband B-band (626 - 668 MHz), 40 (622 - 630 MHz), 41 (630 - 638 MHz), 42 (638 - 646 MHz), 43 (646 - 654 MHz), 44 (654 - 662 MHz), 45 (662 - 670 MHz)
Meegeleverde hardware 6x speaker, draadloze microfoon, PA-mixer, 6x K&M single pole statief, K&M microfoon statief
Meegeleverde bekabeling 6x 10m XLR, 6x 10m 230V & 2x 3m XLR
Aansluitmogelijkheden RCA, Jack 6,3mm & XLR
Accuduur 8 uur (AA - penlite)
Afmetingen QSC K8 45 x 28 x 26,9 cm (B x D x H)
Afmetingen mixer 25,7 x 6.2 x 30,25 cm ( B x H x D)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.