Spark FX set 3

€ 897,00 excl. btw.

€ 1.085,37 incl. btw.

 • 4x Sparkular, 4x Spark FX poeder met controller
 • Vonkhoogte 2m tot 5m
 • 100% brandveilig
 • Zowel in- als outdoor bruikbaar
 • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Een spectaculaire vuurwerkfontein set van zes Showven Sparkular machines inclusief controller en 10 minuten Spark FX poeder per machine. De Sparkular is hét alternatief voor het bekende gerb effect, maar waar je geen vergunning voor nodig hebt.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De Showven Sparkular is een vuurwerkfontein effect waarbij je bij het huren ervan geen vuurwerkvergunning nodig hebt. De Sparkular maakt gebruik van een granulaat wat je kunt vergelijken met de vonkjes die van sterretjes afkomen. De kern zit veilig in de machine waardoor de output van de Sparkular geen brandstichtend vermogen heeft. Wanneer je een Sparkular wilt huren is een controller, het Spark FX poeder en de juiste bekabeling noodzakelijk om de machine naar behoren te laten functioneren. Deze Spark FX set bevat 6 Showven Sparkular machines en de daarbij behorende accessoires en bekabeling om direct aan de slag te kunnen.

Sparkular huren

Wil je een Sparkular huren? Dan is deze set van 6 stuks een compleet pakket met alle benodigde toebehoren. Onderstaand vind je alle materialen die bij deze Sparkular set zijn inbegrepen:

 • 6x Showven Sparkular vuurwerkfontein.
 • 6x 200 gram Spark FX poeder. Voldoende voor 10 minuten effect per Sparkular.
 • Sparkular DMX controller met diverse ingebouwde voorgeprogrammeerde shows.
 • Alle benodigde signaal en stroom bekabeling.

De Sparkular heeft een instelbare output van 2 tot 5 meter. Met de meegeleverde poeder kunt je tot 10 minuten show per vuurwerkfontein generen. Waarbij een Gerb effect niet tussendoor aan en uit kan, kun je de gehuurde Sparkular tussentijds stoppen en weer activeren. Hierdoor creëer je een show waarbij je bijvoorbeeld bij elke opkomst van artiesten de Sparkulars voor enkele secondes aan kunt zetten en weer kunt stoppen.

Spark FX huren op event

De Showven Sparkular zie je steeds vaker terugkomen op evenementen. Zo worden ze vaak ingezet langs een catwalk bij modeshows, prijsuitreikingen en festivals. Ook voor openingen van bedrijfsgebouwen geven de vuurwerkfonteinen in combinatie met een valdoek een mooi wow-effect bij de bezoeker.

De Sparkulars hebben enkele minuten nodig om op te warmen naar 580 graden. Deze interne temperatuur zorgt ervoor dat de vuurwerkfontein direct de vonken de lucht in kan schieten zodra jij op de fire-knop drukt.

Op- en afbouw Sparkular

De Sparkular huren en zelf de op- en afbouw doen? Dan kan! De vuurwerkfonteinen zijn redelijk eenvoudig op- en af te bouwen na het bekijken van onze uitleg video. Zorg hierbij altijd voor voldoende vrije hoogte boven de Sparkular en dat deze niet zomaar om kan vallen. Liever de op- en afbouw door ons laten voorzien? Middels de offerteaanvraag klik je gemakkelijk en snel op de ‘inclusief op- en afbouw’ knop. In de rechterkolom worden de op- en afbouwkosten door Master Partys direct zichtbaar.

Plus & minpunten

 • Bij het gebruik van Sparkulars is geen vergunning nodig.
 • Het bijgeleverde Spark FX Powder geeft tot 10 minuten aan effect.
 • Geen vertraging tijdens activering.
 • Geen rook- en geurontwikkeling bij gebruik van de Sparkular.
 • Zowel de Magic FX Sparxtar als de Showven Sparkular laten naast en op de machine een klein beetje gruis achter. Dit is echter een verwaarloosbaar kleine hoeveelheid.

Product specificaties

Merk & type Showven Sparkular
Vermogen of wattage 2400 watt
Meegeleverde hardware 8 kanaals DMX controller
Meegeleverde bekabeling 6x 15m & 1x 20m DMX signaalkabel
Meegeleverde consumables 6x 200 gram Spark FX Powder
Aansturing DMX
Gewicht Sparkular 8,5 kg
Gewicht transportkist incl. materialen 94 kg
Afmetingen Sparkular 20 x 21,5 x 28,5 cm (BxDxH)
Afmetingen transportkist 60 x 79 x 71 cm (BxDxH)
Output 2 tot 5 meter (instelbaar)
Verbruik 200 gram poeder per 10 minuten

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.