60″ tv scherm (152cm)

€ 150,00 excl. btw.

€ 181,50 incl. btw.

  • 152 cm beelddiagonaal
  • Ideaal voor beursstands tot 100m2
  • Geschikt voor presentaties tot 70 personen
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Een groot full HD led tv-scherm in een compleet pakket inclusief standaard en HDMI-kabel geschikt voor een beursstand van ongeveer 100 m2 en een presentatie tot 70 personen.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Op zoek naar een grote tv met hoge beeldkwaliteit? Dit 60″ tv-scherm van Samsung met een 152 centimeter beelddiagonaal is een veelal gebruikte flatscreen tv op middelgrote beursstands of presentaties. Vanwege zijn grootte valt het tv-scherm op en trek je de aandacht van de bezoekers. Ben je er niet zeker van of dit formaat het juiste is voor jou? Kijk dan ook even bij de andere formaten of neem contact met ons op voor advies op maat.

60″ tv scherm huren

Bij Master Partys huur je tv’s in een compleet pakket. Dit houdt in dat naast het 60″ Smart full HD led tv-scherm onder andere de standaard, ophangbeugel en een 10m HDMI-kabel bij de huurprijs zijn inbegrepen. Zo zul je altijd jouw 60″ tv scherm huren zonder iets te vergeten.

Op alle tv-schermen in het assortiment is het mogelijk om een laptop of computer met HDMI-uitgang aan te sluiten. Daarnaast accepteren de tv’s ook USB-sticks met .jpeg afbeeldingen of .mp4 video’s zodat het aansluiten van een laptop of computer niet nodig is. Het 60″ tv-scherm geeft full HD (1920 x 1080 pixels) weer en heeft een beeldverhouding van 16:9. Een USB-stick is gemakkelijk wanneer je foto’s of video’s in een loop wil laten afspelen, maar voor meerdere afspeelopties adviseren wij om de beelden vanaf je laptop weer te geven. Bij het gebruik van een laptop is het tevens mogelijk om een laptop steun te gebruiken die je de mogelijkheid biedt om de laptop onder het scherm te plaatsen aan de voor- of achterkant. Zo ziet het geheel er netjes en representatief uit.

Tv-schermen zijn tijdens transport erg kwetsbaar en worden daarom getransporteerd in stevige bekisting. Deze flightcase past helaas niet in een personenauto. Wij verzorgen zowel het transport als de op- en afbouw van het scherm graag voor je. In jouw offerteaanvraag kun je gemakkelijk deze optie aan de aanvraag toevoegen. Het scherm wordt dan voor je op locatie op een veilige en nette manier opgesteld.

Plus & minpunten

  • 152 centimeter beelddiagonaal. Ter vergelijking; De meeste tv-schermen bij mensen thuis zijn tussen de 100 en 120 centimeter beelddiagonaal.
  • Representatief en slank statief ondanks de omvang van het tv-scherm.
  • Inclusief een 10m lange HDMI-kabel voor een laptop.
  • Laag stroomverbruik omdat het tv-scherm een leduitvoering betreft.
  • Het tv-scherm en de bekisting eromheen passen niet in een personenauto. Master Partys kan het scherm voor je transporteren.
  • Door de omvang van de tv is deze lastig alleen te installeren.

Product specificaties

Merk & type Samsung 60" UE58RU7179UXZG
Vermogen of wattage 84 watt
Meegeleverde hardware 1x tv-statief & 1x muurbeugel
Meegeleverde bekabeling 1x 10m HDMI & 1x 10m 230V
Aansluitmogelijkheden HDMI, USB, Ethernet & WiFi
Afmetingen scherm 136,5 x 78,6 (BxH)
Afmetingen transportkist 150 x 30 x 105 cm (BxDxH)
Gewicht TV 25,5 kg

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.