Truss DJ booth 2m

Truss DJ booth 2m huren
Truss DJ booth 2m huren

€ 75,00 excl. btw.

€ 90,75 incl. btw.

  • 2 meter brede desk
  • Hoogglans wit of zwart met RGB LED-verlichting
  • Af te halen in Breda
  • Demontabel

Op zoek naar een DJ booth? Wij verhuren onder andere dit 2 meter brede witte of zwarte trussmeubel. De DJ booth heeft een strak uiterlijk met gekleurde LED-verlichting. 

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Deze DJ booth is met zijn stevige truss onderstel en zwarte of witte hoogglans werkblad niet alleen een praktisch en betrouwbaar meubel, maar daarnaast is het ook geen doorn in het oog op jouw evenement.

Truss DJ booth huren

De booth met een strakke industriële look heeft een 2 meter breed blad dat op een ideale werkhoogte van 1 meter staat. Dankzij het onderstel dat is gemaakt van Prolyte trussdelen hoef je je geen zorgen te maken dat het DJ meubel tijdens het draaien wiebelt of dat het per ongeluk wordt omgestoten samen met alle kostbare DJ apparatuur die erop staat.

In de onderkant van het werkblad zit een strip van ledverlichting verwerkt waarvan je de kleuren zelf naar wens kunt aanpassen, maar je kunt ook verschillende lichtprogramma’s af laten spelen. De programma’s en kleuren van deze verlichting kun je eventueel voorafgaand aan het gebruik instellen of door middel van de DMX-controller op locatie naar wens instellen. 

Dankzij de 2 meter breedte van het blad is er ruimte voor vier DJ spelers en een DJ mixer of twee draaitafels, twee DJ spelers en een DJ mixer. Daarnaast is de DJ booth te huren met een wit of zwart werkblad. Hierdoor is het meubel niet alleen een aantrekkelijke toevoeging op jouw evenement, maar is het ook aan te passen aan de stijl van de locatie.

Een nadeel van de breedte van het blad is dat de booth niet te vervoeren is met een personenauto. Kies je er dus voor om de materialen zelf te vervoeren? Houd er dan rekening mee dat je hiervoor een (bestel)bus tot je beschikking dient te hebben met een minimale diepte van 2 meter. Huur je de booth samen met andere materialen waarmee je tot een minimaal bedrag van €125,- komt? Dan kun je het geheel ook door ons laten bezorgen en eventueel op- en afbouwen.

Plus & minpunten

  • Op deze booth is plaats voor vier DJ spelers en een DJ mixer of twee draaitafels, twee DJ spelers en een DJ mixer.
  • Het meubel is demontabel en eenvoudig op- en af te bouwen.
  • Vanwege het twee meter lange blad is de booth niet in een personenauto te vervoeren.

Product specificaties

Merk & type Prolyte X30D
Meegeleverde hardware Wit of zwart hoogglans berken multiplex blad, 5x trussdeel & PowerCON kabel
Gewicht booth 42 kg
Afmetingen booth 200x60x100 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.