Catchbox Pro set

€ 85,00 excl. btw.

€ 102,85 incl. btw.

  • Een microfoon die je het publiek in gooit
  • Accuduur van 8u, reverse batterijen meegeleverd
  • Ver bereik voor grote groepen bij lezingen en congressen
  • Leverbaar in oranje, groen, roze & lichtblauw
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Catchbox huren? Deze gooibare microfoon zorgt ervoor dat je publiek niet versuft en laat ze op een ludieke wijze hun vraag stellen. De microfoon gooi je gemakkelijk richting het publiek. Hij is zacht en wordt automatisch gemutet tijdens het vliegen en wanneer hij valt. Huur deze Catchbox pro set voor gegarandeerd succes bij jouw evenement.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Bij seminars, congressen en lezingen is het stellen van vragen vanuit het publiek heel gebruikelijk. Bij grotere groepen is het dan van belang dat dit wordt versterkt door de speakers zodat de presentator en de andere bezoekers de vraag goed kunnen verstaan. Vaak loopt er naar iedere persoon met een vraag een technicus met een draadloze microfoon, maar dit neemt vrij veel tijd in beslag tussen de vragen. Met de Catchbox pro is dat verleden tijd! Deze draadloze microfoon gooi je naar de persoon die de vraag heeft. Hij of zij stelt de vraag in de zwarte bovenkant en gooit de kubus weer naar de volgende. Interactief, effectief en het kan ook nog eens hele leuke situaties opleveren!

Catchbox pro huren

Deze volledige set betreft de Catchbox Pro, de beltpack in de Catchbox en de ontvanger die wordt aangesloten op de mengtafel van het geluidssysteem. Wij hebben deze beschikbaar in diverse kleuren waardoor je niet alleen een kleur naar wens kunt kiezen, maar je tevens meerdere Catchboxes het publiek in kunt gooien. De presentator geeft dan door middel van de kleur aan wie de vraag mag stellen.

Zodra de Catchbox wordt gegooid detecteert hij dit met de ingebouwde techniek. Vliegt de werp microfoon door de lucht of valt hij? Dan mute hij automatisch het geluid waardoor dit niet door de speakers hoorbaar is. Zodra de Catchbox stil wordt gehouden is de microfoon weer functioneel.

Zender systeem werp microfoon instellen

Wij maken gebruik van een Sennheiser beltpack en ontvanger bij de Catchbox om goede geluidskwaliteit en groot bereik van de microfoon te garanderen. Dit draadloze systeem functioneert op de B-band, 626 tot 688 MHz. In dit gebied heb je geen last van storingen en kun je het systeem gemakkelijk instellen in een vrije bank en op een vrij kanaal middels het menu op de ontvanger. Hierna is het belangrijk om de draadloze beltpack te koppelen aan de ontvanger. Dit gaat gemakkelijk en snel via de sync button en door de beltpack (aan met het klepje open) voor de ontvanger te houden zoals getoond in deze uitlegvideo. Een V-icoon verschijnt als dit succesvol is voltooid.

Bekijk ook de uitlegvideo voor het instellen van de juiste frequentieband.

Plus & minpunten

  • Interactie met het publiek door de microfoon te gooien.
  • Catchbox mute het geluid wanneer deze in de lucht is of valt.
  • Meerdere Catchbox systemen combineren mogelijk.
  • Tot wel 8 uur aaneengesloten te gebruiken op een batterijlading.
  • Altijd een reserve batterijlading meegeleverd.

Product specificaties

Merk & type Catchbox Pro & Sennheiser SK100 G3-B + EM100 G3
Zendvermogen 30 mW
Frequentieband 40 (622 - 630 MHz), 41 (630 - 638 MHz), 42 (638 - 646 MHz), 43 (646 - 654 MHz), 44 (654 - 662 MHz), 45 (662 - 670 MHz)
Meegeleverde hardware Catchbox, beltpack, ontvanger & bekabeling
Aansluitmogelijkheden XLR 3-polig
Gewicht Catchbox incl. beltpack 280 + 406 gram
Gewicht transportkist incl. producten 12,5 kg
Afmetingen Catchbox 18x18x18cm (BxDxH)
Afmetingen transportkist 55x64x19cm (BxDxH)
Accuduur 8 uur (AA penlite)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.