Truss banner frame

Master Partys banner frame huren
Master Partys banner frame huren
Master Partys banner frame huren
Master Partys truss banner frame huren
Master Partys sparkular en truss huren
Master Partys spandoek per m² kopen

€ 129,00 excl. btw.

€ 156,09 incl. btw.

 • Afmetingen naar wens aanpasbaar
 • Geschikt voor indoor evenementen
 • Ideaal voor inhangen valdoek, spandoek en verlichting
 • Inclusief trusspennen en hamer
 • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Huur een truss banner frame voor het inhangen van een spandoek met verlichting voor je evenement. Tevens inzetbaar als truss constructie voor het inhangen van andere audiovisuele apparatuur zoals een valdoek systeem.

Enkel inzetbaar bij indoor evenementen. De afgebeelde buitenformaten van de truss constructie zijn 7×3,5m (BxH). De truss baseplates van 73x73cm hebben aan alle zijden een uitslag van 19cm.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Heb je een beurs of indoor evenement waarbij je spandoeken of banners wilt gebruiken? Huur dan een truss banner frame. Dit is een representatieve truss constructie voor bijvoorbeeld het inhangen van een spandoek voor een complete achterwand of een top banner enkel aan de bovenzijde als eyecatcher.

Deze en andere truss constructies in ons verhuurassortiment worden opgebouwd met het Prolyte H30V truss systeem. Dit resulteert in een solide truss constructie met een hoge draaglast. De opgemaakte prijs van het banner frame is op basis van een buitenmaat van 7×3,5 meter (BxH), maar de afmetingen zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Zowel de hoogte als de breedte kunnen per lengtesectie van 29, 50, 71 of 100 centimeter worden verhoogd of verbreed. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de truss constructie aanpassen op het door jouw aangeleverde spandoek of de opgegeven maten van de beursvloer. Houd hierbij rekening dat de truss baseplates aan de onderzijde van de poten een uitslag hebben van 19 centimeter aan iedere zijde. Het benodigde vloeroppervlak bij een constructiebreedte van 7 m is dan 7,38×0,73 m.

Spandoek inclusief frame

Wil je een truss banner frame huren en tevens het spandoek door ons laten leveren? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Bij het aanvragen van een maatofferte berekenen we per vierkante meter de prijs van jouw op maat gemaakte spandoek. Het door jouw aangeleverde ontwerp wordt door ons op afmetingen en opmaak gecontroleerd. Maak je gebruik van deze combinatie? Dan hangen we het spandoek kosteloos voor je in! Alle door ons geleverde spandoeken zijn brandvertragend en voorzien van een B1 certificaat.

Banner frame huren voor buitenlocatie

Wil je je spandoek in een frame laten monteren op een buitenlocatie? Dit is mogelijk door de truss baseplates te vervangen door betonnen ballastblokken (à 450kg) of gebruik te maken van ons outdoor spandoek frame.

Op verharde ondergrond zoals asfalt, bestrating of beton is het aan te raden gebruik te maken van betonblokken. Hiermee zet je de truss constructie gemakkelijk op zijn juiste plaats door middel van een heftruck of palletwagen. Wanneer er een spandoek frame op een onverharde ondergrond zoals zand of gras geplaatst moet worden is raadzaam het outdoor spandoek frame te huren. Door de 2 meter uitslag aan de achterzijde van de constructie kan deze op diverse punten worden verankerd in de grond. Bij beide constructies is het ten zeerste aan te raden de op- en afbouw door ons te laten voorzien.

Plus & minpunten

 • Representatief frame voor het inhangen van spandoeken en armaturen.
 • Meebesteld spandoek wordt kosteloos ingehangen.
 • Pinbox en hamer voor het vastslaan van conische verbindingen meegeleverd.
 • Niet geschikt voor buitenlocaties.
 • Kan enkel worden vervoerd met bestelbus of bakwagen.
 • Truss liften niet bij de prijs inbegrepen.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V
Meegeleverde hardware Truss delen, pinbox 100st, truss hamer
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht producten totaal 145 kg
Afmetingen product 7,38 x 0,73 x 3,50 m (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.