Truss outdoor frame

Master Partys truss outdoor spandoek frame huren
Master Partys truss outdoor spandoek frame huren
Master Partys truss outdoor spandoek frame huren
Master Partys truss outdoor spandoek frame huren

€ 174,00 excl. btw.

€ 210,54 incl. btw.

  • Perfect voor het inhangen van spandoeken
  • Speciaal voor buiten evenementen
  • Verankering in de grond d.m.v. grondpennen
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Met deze spandoek truss constructie hang je je banners en signing op een veilige en representatieve manier in. Huur het truss outdoor frame voor bijvoorbeeld outdoor sportactiviteiten, festivals of als presentatiewand bij de opening van een bedrijfspand. Deze constructie heeft een buitenmaat van 6x3m (BxH) met een uitval van 2,5m naar achteren. De constructie is geheel naar wens aanpasbaar.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wil je graag jouw signing, spandoek of banner buiten tonen? Bijvoorbeeld om de entree voor bezoekers duidelijk te maken, de plattegrond van het sport event te tonen of als achterwand voor een uitreiking en fotomoment? Dit outdoor frame is hiervoor perfect geschikt. De voorzijde is een rechthoekig of vierkant vlak waar het spandoek kan worden ingehangen. De getoonde afbeeldingen en prijsbeschrijving betreffen een frame van 6x3m (BxH) met een uitval van 2,5m voor een goede stabiliteit van de constructie.

De truss outdoor frames worden modulair gebouwd met het Prolyte H30V truss systeem. Hierdoor is de gehele constructie naar wens aanpasbaar. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld meerdere spandoek frames aan elkaar gekoppeld of verschillende formaten en vormen. Vraag hiervoor een maatofferte aan. Deze is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Montage truss outdoor frame

Op buitenlocaties dien je rekening te houden met allerlei verschillende weersinvloeden waarbij vooral de wind in het geval van een spandoek frame een belangrijk element is. Bij het huren van een dergelijk spandoek frame doen wij een krachtberekening voor het bepalen van het aantal grond ankerpunten en uitval aan de achterzijde. Dergelijke constructies berekenen wij tot windkracht 6.

De grond ankerpunten worden, bevestigd aan de constructie, op vier of meer plekken 80 centimeter in de grond geslagen. Deze ankerpunten zitten dicht bij het truss systeem en de uitval waardoor dit geen hinder geeft voor het zicht of passerende bezoekers.

Spandoek voor het truss frame

Er zijn twee verschillende manieren om een spandoek in te hangen: aan de buitenzijde van de truss constructie (de constructie is aan de voorzijde niet zichtbaar) en aan de binnenzijde van de truss constructie (het spandoek heeft rondom een truss frame). Onderstaande maten zijn hierbij van toepassing voor het opmaken van het spandoek:

  • Nauwelijks truss zichtbaar: (breedte truss – 100mm) x (hoogte truss – 100mm) = breedte spandoek x hoogte spandoek
  • Truss rondom zichtbaar: (breedte truss – 630mm) x (hoogte truss – 630mm) = breedte spandoek x hoogte spandoek

Wil je graag het truss outdoor frame en het spandoek bij ons bestellen? Dan berekenen wij de exacte spandoek maat voor je. Daarnaast zullen we het aangeleverde bestand voor je controleren op formaat en opmaak voordat deze wordt gedrukt. Boek je het truss outdoor frame inclusief op- en afbouw? Dan hangen we het spandoek ook nog kosteloos voor je in!

Verlichting spandoek frame

Uiteraard wil je ook dat wanneer het evenement in de avonduren of ’s nachts plaatsvindt het spandoek duidelijk zichtbaar is. Hiervoor gebruiken wij waterdichte verlichting. Dit kan middels helder wit licht dat een stroomvoorziening nodig heeft of middels draadloze waterdichte accu verlichting.

Plus & minpunten

  • Maximale stabiliteit d.m.v. grondankers.
  • Grondankers, pinbox & hamer meegeleverd.
  • Kosteloos laten inhangen van meebesteld spandoek.
  • Niet geschikt voor beton & asfalt ondergronden.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V
Meegeleverde hardware Truss delen, 6x grond ankerpunt + band, pinbox 100st, truss hamer
Belastbaarheid Windkracht 6 Beaufort
Gewicht product totaal 165 kg
Afmetingen product 6 x 2,5 x 3 m (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.