Fantek FT5323 vorklift

Master Partys Fantek Ft5323 vorklift huren
Master Partys Fantek Ft5323 vorklift huren

€ 49,00 excl. btw.

€ 59,29 incl. btw.

  • 230 kg maximaal toelaatbaar gewicht
  • 500 cm maximale hoogte
  • 110 kg eigen gewicht
  • Transportoppervlak 60x45 cm & 171 cm hoogte
  • Leverbaar vanuit Breda

Robuuste en betrouwbare vorklift huren? Huur bij onze vestiging in Breda de Fantek FT5323. Met deze stabiele vorklift hijs je eenvoudig jouw truss constructie of line array naar gewenste hoogte.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wanneer je grote truss constructies zoals een truss carré huurt dan wil je deze op een veilige manier op hoogte brengen. Met de hand optillen is veel te zwaar dus huur je degelijke en betrouwbare vorkliften zoals deze Fantek FT5323. De gebouwde truss constructies hoeven vanaf de grond niet eerst te worden opgetild om deze op de lepels te leggen. De liften kunnen namelijk vanaf 20 centimeter boven de grond liften.

Met een maximaal toelaatbaar gewicht van 230 kg en een maximale hoogte van 500 cm is geen enkele truss constructie te zwaar voor deze vorkliften. De vier stempels zorgen voor een goede stabiliteit van de lift waarna je de truss constructie of line array veilig op hoogte brengt. Middels de twee meegeleverde schoren verzeker je de lift tegen het torderen.

Al onze vorkliften zijn gekeurd en voorzien van een automatisch lock systeem bij het takelen. Dit wil zeggen dat bij iedere stap van 15 centimeter de lock pin in de schacht vastklikt. Hierdoor kan de lift nooit naar beneden vallen. Gebruik je de vorkliften voor het inhangen van een line array? Ook dan kan dit enkel op hoogtes waarbij een lock pin in de schacht vast klikt. Je dient hierna de spanning van de staalkabel van de lier af te halen door deze een slag terug te draaien.

Transport vork lift

Ingeklapt is de Fantek FT5323 vorkllift een compact geheel met slechts 60 x 45 cm vloeroppervlak. Door zijn hoogte van slechts 171 centimeter past de lift in haast iedere verhoogde Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter of uiteraard een meubelbak/bakwagen. In alle gevallen is het noodzakelijk een ramp, oprijplaat of laadklep te gebruiken in verband met het gewicht van 101 kg.

Plus & minpunten

  • Hoog bereik tot 500 centimeter.
  • Maximale belasting van 230 kilogram.
  • Een klein vloeroppervlak van 60x45cm tijdens transport.

Product specificaties

Merk & type Fantek FT5323
Meegeleverde hardware Liften, schoren & lepels 50cm
Belastbaarheid 230 kg
Gewicht vorklift 110 kg
Transportformaat vorklift 60 x 45 x 171 cm (BxDxH)
Lengte vork 50 cm
Maximale hoogte 5,00 m

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.