Phantom 65 moving head

€ 30,00 excl. btw.

€ 36,30 incl. btw.

  • Krachtige 65W ledlamp
  • Quick lock bracket voor snelle truss montage
  • 7 roterende gobo's (vormen)
  • 8 kleuren & wit
  • Af te halen in Breda

Deze Showtec Phantom 65 moving head is de opvolger van de Phantom 50 en heeft een krachtige 65 watt ledlamp en talloze opties zoals split colours, draaiende gobo’s met 3-facet prisma functie, gobo flow effect en manuele focus. Huur een even aantal van deze moving heads voor het beste effect.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De voorganger van de Phantom 65, de Phantom 50, was al een veel gehuurde moving head. Showtec heeft met de Phantom 65 gezorgd voor een krachtigere output, mooie gobo’s en een duidelijk afleesbaar kleurendisplay voor het instellen van jouw gewenste DMX-adres, vooringestelde programma’s en talloze andere programma’s.

De Showtec Phantom 65 led moving head huur je inclusief een powerCON kabel, een quick lock bracket en een trigger clamp zodat je het effect gemakkelijk in een truss constructie kunt monteren. Uiteraard is de onderzijde voorzien van voetjes zodat de moving head tevens op het podium, de DJ meubel of een andere verhoging kan worden geplaatst.

Een moving head is een bewegende spot die, in het geval van de Phantom 65, 540 graden om zijn as kan draaien (pan) en 270 graden kan kantelen (tilt). In de bewegende kop zit een 65 watt krachtige witte ledlamp die zorgt voor een enorme lichtopbrengst. Je kunt door middel van de twee ingebouwde roterende wielen kiezen voor een bepaalde kleur en de gewenste vorm van de lichtstraal. Ook kunnen deze vormen in beide richtingen draaien. In combinatie met een traploze dimmer, stroboscoop functie, gobo prisma en de moving head’s snelle bewegingen creëer je in een mum van tijd een toffe lichtshow!

Hoewel de vormen van de gobo’s op de muur of op de grond er van zichzelf al goed uitzien, raden wij aan om altijd een rookmachine bij de moving heads te huren. Hierdoor worden de lichtstralen van de moving heads goed zichtbaar zoals je dat ziet op festivals, in discotheken en op tv. Kijk hiervoor bij onze verschillende formaten rookmachines. Daarnaast is het ook altijd aan te raden om de moving heads in een even aantal te huren en deze op elkaar of op een DMX controller aan te sluiten voor een mooi symmetrisch effect.

Plus & minpunten

  • Krachtige 65 watt ledlamp.
  • Zeven verschillende gobo's.
  • Acht verschillende kleuren en wit.
  • In combinatie met een rookmachine komt dit effect pas echt tot zijn recht.
  • Door een even aantal moving heads te gebruiken creëer je een nog mooier effect.

Product specificaties

Merk & type Showtec Phantom 65 LED Spot moving head
Vermogen of wattage 65 watt
Meegeleverde hardware Quick lock bracket & trigger klem
Aansturing Stand-alone, muziekgestuurd of DMX
Gewicht product 6 kg
Gewicht transportkist incl. materialen
Afmetingen product 24 x 20 x 36 cm (BxDxH)
Afmetingen transportkist

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.