Special effects huren in Den Bosch

Wil je effecten huren in Den Bosch? Master Partys heeft een breed assortiment aan special effects, waaronder confetti, CO2, vlammenwerpers, Sparkulars, schuimkanonnen, valdoeken, rookeffecten en meer!

Special effects huren in Den Bosch

Bij Master Partys ben je aan het juiste adres voor special effects huren in Den Bosch! Wij hebben een breed assortiment van verschillende effecten die je zelf kunt afhalen of door ons kunt laten leveren op locatie, met of zonder op- en afbouw.

Confetti kanon huren

Het populairste effect op allerlei soorten evenementen blijft nog altijd het confetti kanon. De verschillende confetti kanonnen in onze verhuur zijn geschikt voor kleine openingen tot grote festivals. Zo verhuren wij de Magic FX Power Shot in complete sets van twee, vier, zes en acht stuks. De festival confetti en festival streamer sets zijn ideaal voor outdoor events met 500-2500 bezoekers en de Swirl Fan set wordt veel gebruikt voor tv-opnames of als centereffect.

Alle confetti sets worden standaard geleverd met multicolour confetti (behalve de festival streamer set), maar dit is uiteraard altijd aan te passen naar streamers en/of jouw gewenste kleur(en). De sets zijn inclusief alle benodigde toebehoren.

CO2 shooter huren

Je kent ze vast wel: de grote witte rookpluimen die met een hard sissend geluid vanaf een podium richting het publiek worden gespoten. Master Partys verhuurt CO2 effecten in complete sets waaronder CO2 kanon sets met één, twee of vier Magic FX CO2 Jets, de T-shirt gun set, de CO2 gun set en de CO2 backpack set. Ook deze sets zijn inclusief CO2 en verdere benodigdheden.

Vlammenwerpers en Sparkulars huren

Wederom in ready-to-use sets huur je bij ons vlammenwerpers en vuurwerkfonteinen van Sparkular voor jouw clipopname, feest, prijsuitreiking, optreden of ander evenement.

Schuimkanon huren

Een indoor foam party, een berg schuim op een hindernisbaan of als examenstunt; de OH!FX FC-1 Foam Cannon regelt het in enkele minuten! Dit schuimkanon is direct op de kraan aan te sluiten zodat je geen los reservoir hoeft te gebruiken. De schuimvloeistof is niet bij schuimkanon inbegrepen.

Valdoek huren

Organiseer je een onthulling en wil je die groots en spectaculair aanpakken? Huur dan een van onze valdoek sets! Met een druk op de rode knop valt het doek recht naar beneden en wordt het object erachter onthuld.

Rook effecten huren

Met een divers aanbod aan rook effecten kan Master Partys je altijd voorzien van de juiste rookmachine voor jouw toepassing. Zo verhuren wij reguliere rookmachines van 700, 1200 en 1500 watt, verticale rookmachines met ledverlichting en laaghangende rookmachines.

Eyecatchers huren

Wil je opvallen en jouw event net even wat extra’s geven? Met onze skytubes en een rode loper als eyecatchers lukt dat gegarandeerd!

Bekijk onze categorie ‘Effecten controller‘ voor het kiezen van de juiste bediening bij jouw special effects huren in Den Bosch.

https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/comment_text_outlined.svg

Altijd passend advies

Voor elke gelegenheid
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/bus.svg

Wij leveren op locatie

In Nederland & België
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/cube.svg

2 Afhaallocaties

In Amsterdam & Breda

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.