Rookmachine 700W

€ 19,00 excl. btw.

€ 22,99 incl. btw.

  • Geschikt voor kleine feesten
  • Inclusief 0,75L vloeistof (ruim voldoende voor gehele avond)
  • Snel opgewarmd en gemakkelijk in gebruik
  • Af te halen in Breda

Een kleine rookmachine huren voor bijvoorbeeld een (kinder)feest of ander kleinschalig evenement. Je huurt de kleine rookmachine inclusief vloeistof, voldoende voor gemiddeld gebruik gedurende jouw feest.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De Antari F-80Z is een compacte rookmachine die op kleinere feesten en partijen volledig tot zijn recht komt. Deze kleine krachtpatser heeft een output van 75 kubieke meter per minuut en huur je bij ons inclusief voldoende vloeistof.

Kleine rookmachine huren

Met de (bedrade) afstandsbediening activeer je de rookmachine waarna deze langzaam de ruimte met rook vult. De rook zorgt ervoor dat lichtstralen van lichteffecten zichtbaar worden. Dit kunnen lichteffecten zijn zoals bij ons in het assortiment de mushroom, led Ibiza, groene of RGB laser, led Starburst en de Phantom 65 moving heads. Of je nu een of twee van deze effecten gebruikt om jouw feest net even wat extra’s te geven of je voorziet jouw evenement van een uitgebreide lichtshow, een of meerdere rookmachines zijn essentieel om de lichteffecten te laten doen waar ze voor zijn gemaakt.

Rookmachine huren incl. vloeistof

Een rookmachine huur je bij Master Partys inclusief een gevulde vloeistoftank waardoor je direct aan de slag kunt. De standaard meegeleverde hoeveelheid vloeistof is 0,75 liter, wat voldoende is voor regulier gebruik gedurende een feestavond. Ben je bang dat een liter niet voldoende is of huur je de machine voor meerdere dagen? Bestel dan simpelweg een extra jerrycan met 5 liter rookvloeistof los erbij. Wij werken standaard met de rookvloeistof van Magic FX welke van hoge kwaliteit is. Deze vloeistof zorgt voor een helder witte rook welke lang blijft hangen.

Rookmelders & gezondheid

De rook die door de rookmachine wordt geproduceerd is op waterbasis en niet schadelijk voor de gezondheid. Wanneer de rook uit de rookmachine komt is deze erg warm. Houd hierom altijd minimaal 50 centimeter afstand van de nozzle van de rookmachine.

Houd met het gebruik van de rookmachine rekening met eventuele brand-/rookmelders in de ruimte. Deze kunnen alarm slaan en wij raden daarom aan deze uit te schakelen of af te plakken tijdens het gebruik van de rookmachine.

Grote rookmachine

Wij bieden verschillende soorten en maten rookmachines in het huurassortiment aan. Deze kleine rookmachine is geschikt voor feesten van 10 tot 100 personen. Ben je op zoek naar een of meerdere grotere rookmachines? Bekijk dan de Antari Z-1200 of de Antari Z-1500. Wil je een speciaal effect maken met een rookmachine zoals het simuleren van het opstijgen van een raket of het in de wolken lopen? Bekijk dan eens onze verticale rookmachine met ingebouwde led verlichting of onze laaghangende rookset waarbij de rook over de vloer kruipt.

Plus & minpunten

  • Zeer eenvoudig te gebruiken.
  • Wordt inclusief vloeistof geleverd.
  • De rookmachine geeft te weinig output voor buitenevenementen.

Product specificaties

Merk & type Antari F-80Z
Vermogen of wattage 700 watt
Meegeleverde consumables 0,75 liter rookvloeistof
Aansturing Vaste kabel 5m
Gewicht product 4 kg
Gewicht transportkist incl. materialen 7 kg
Afmetingen product 33 x 16 x 13 (BxDxH)
Output 75 tot 100 kubieke meter per minuut

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.