Rode lanceerpaal

Master Partys rode lanceerpaal huren
Master Partys rode knop huren

€ 40,00 excl. btw.

€ 48,40 incl. btw.

  • Werkt op 230V voor bijvoorbeeld confetti & valdoeken
  • Hoogglans witte uitvoering met rode knop
  • Perfect geschikt als dummy
  • Inclusief aansluitbekabeling (230V)
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Niet meer weg te denken bij iedere opening of product lancering; de rode lanceerknop. Huur deze chique hoogglans witte lanceerpaal met rode knop bij Master Partys in Amsterdam of Breda.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Naast de gebruikelijke special effects controllers verhuurt Master Partys ook een rode lanceerknop op een hoogglans witte paal. De zuil functioneert op 230V (max 6A) en wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het afschieten van confetti of het laten vallen van een doek door middel van Drop FX van Magic FX. Uiteraard is de rode lanceerpaal ook te gebruiken als dummy. De grote rode knop wordt bijvoorbeeld veelal gebruikt bij openingen van een nieuwe vestiging of bij de onthulling van een nieuw product. De strak uitziende en opvallende rode lanceerpaal voegt nog wat extra feestelijks toe aan een dergelijk bijzonder evenement en is ideaal voor (officiële) fotomomenten.

Rode lanceerpaal huren

De rode lanceerpaal is 1 meter hoog, heeft een kolom van 17 x 17cm en een voet van 35 x 35cm. Met de meegeleverde 5 meter lange bekabeling kun je direct aan de slag. De rode knop werkt als stroomonderbreker wat betekent dat er enkel stroom wordt doorgegeven aan de confetti kanonnen of het valdoek op het moment dat de knop wordt ingedrukt. De rode lanceerknop is dan ook niet compatible met special effects zoals Sparkulars of vlammenwerpers of andere audiovisuele apparatuur zoals speakers of tv’s.

Inzetten rode knop

De rode knop is geschikt om te gebruiken in combinatie met al onze confetti sets (m.u.v. swirl fan set), al onze CO2 effecten sets en al onze valdoek sets. Het is niet mogelijk om de rode knop te gebruiken in combinatie met vlammenwerpers, Sparkulars (vuurwerkfonteinen) en rookeffecten. Uiteraard is het bij deze special effects en andere apparatuur wel mogelijk om de rode lanceerpaal als dummy in te zetten.

Per ongeluk gedrukt

Staat alles op scherp? Dan ben je natuurlijk niet blij als iemand ‘per ongeluk’ op de rode lanceerpaal drukt. Wij raden daarom aan om bij de paal de blauwe PowerCon stekker er nog even uit te laten. Hierdoor weet je zeker dat wanneer er iemand vroegtijdig op de knop drukt deze niet zomaar de confetti, het valdoek of de CO2 laat activeren. Vergeet niet de rode lanceerpaal weer volledig aan te sluiten voorafgaand aan jouw show.

Plus & minpunten

  • Strak en representatief uiterlijk.
  • Robuuste rode knop waardoor hij niet kapot gaat als er hard op word geslagen.
  • Niet bruikbaar in combinatie met alle special effects.
  • Maximale stroomdoorvoer is 230V * 6A (1380 watt).

Product specificaties

Merk & type MP rode lanceerpaal
Meegeleverde bekabeling 1x 5m 230V PowerCon In & 1x 5m 230V PowerCon Out
Aansluitmogelijkheden Schuko
Afmetingen 17 x 17 x 100 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.