Festival confetti set

€ 360,00 excl. btw.

€ 435,60 incl. btw.

 • 2x Magic FX Stadium Shot & 24l compressor
 • Incl. multicolour confetti (eigen kleur mogelijk)
 • Schiet confetti tot 20 meter hoog
 • Voor events tussen 500 en 2500 personen
 • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Een complete confetti set voor grote evenementen, openingen en festivals. Per keer gaat 4 kilogram confetti tot 20 meter ver de lucht in op het hoogtepunt van jouw evenement. Deze festival confetti set is geschikt voor evenementen tot 2500 bezoekers.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Is confetti kanon set 3 of 4 voor jouw evenement niet voldoende of wil je bij de bezoekers een groots wow-effect creëren? De festival confetti set is hiervoor uitermate geschikt!

Stadium shot huren

In deze confetti set wordt er gebruik gemaakt van de welbekende Magic FX Stadium Shot II. Deze krachtige confetti shooter (welke overigens ook andere materialen kan afschieten) heeft een loop die te vullen is tot 2 kilogram confetti. De confetti wordt met één druk op de lanceerknop op hoge luchtdruk (8 bar) in een keer weggeschoten. Door het direct vrijlaten van alle druk uit de Stadium Shot schiet de confetti tot wel 20 meter hoog.

Het samenstellen van de juiste special effects voor jouw evenement met de daarbij behorende confetti, koppelingen, slangen en besturingsmaterialen nemen vaak veel tijd in beslag, maar Master Partys heeft deze zorg voor je uit handen genomen. De festival confetti set is compleet inclusief alle benodigdheden:

 • 2x Magic FX Stadium Shot
 • 4 kilogram (multicolour) confetti (2 kilogram per Stadium Shot)
 • 2x compression caps & cores t.b.v. laden van confetti in de loop
 • FX activatieknop
 • 24 liter, 8 bar compressor inclusief luchtdrukslang
  Standaard is één shot multicolour confetti bij de set inbegrepen. Indien gewenst kun je een of meerdere eigen gekozen kleuren confetti schieten.

Onze confetti kanon sets die gebruik maken van de Magic FX Power Shot worden veelal ingezet bij openingen, productlanceringen en andere gelegenheden tot 500 bezoekers waar een of twee schietmomenten volstaan. De festival confetti set met Magic FX Stadium Shots leent zich perfect voor een hoger aantal confetti momenten tijdens een evenement. Het navullen van de Stadium Shots is relatief goedkoper en heeft een groter volume dan de confetti kanon sets.

Het gebruik van de Magic FX Stadium Shot heeft naast het gunstiger geprijsd navullen ook als bijkomend voordeel dat de consumables kunnen worden gemengd. Zo wordt een mix van confetti en streamers vaak gebruikt. De streamers kunnen een hoogte bereiken van 40 tot 50 meter terwijl de confetti in het lager gelegen gebied (tot 20 meter) een volumineus effect creëert. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wil je naast confetti ook andere special effects huren voor jouw evenement of festival? Dat kan! Master Partys is gespecialiseerd in een breed assortiment van special effects waarvan wij verschillende evenementen al hebben voorzien. Denk hierbij aan vlammenwerpers, CO2 effecten, valdoeken (Drop FX), verticale rookmachines, schuimkanonnen en meer. Graag vernemen wij wat voor evenement je gaat organiseren waarop wij je zullen adviseren over welke special effects goed op het event aansluiten.

Plus & minpunten

 • Enorme output (20 meter) en volumineus bij het afschieten van confetti (4 kilogram).
 • Lage kosten bij het meerdere malen afschieten van confetti.
 • Laag stroomverbruik (20 watt per Stadium Shot).
 • Naast confetti kunnen de Stadium Shots ook worden gevuld met streamers, powder FX, powderfetti en consumables op maat.
 • Relatief hoge kosten bij eenmalig confetti schieten ten opzichte van confetti set 4.
 • De Stadium Shots werken onder hoge druk (8 bar). Master Partys raadt aan om installatie te laten uitvoeren door een professional.

Product specificaties

Merk & type Magic FX Stadium Shot II
Vermogen of wattage 20 watt
Meegeleverde hardware 8 bar compressor incl. compressor slang
Meegeleverde bekabeling 2x 20m 230V
Meegeleverde consumables 4 kg multicolour confetti
Aansturing 100-250 Vac (meegeleverd), 12-24 Vdc
Aansluitmogelijkheden True1 PowerCon
Gewicht 110 kg (per Stadium Shot)
Output 20 meter (confetti)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.