Confetti kanon set 2

€ 129,00 excl. btw.

€ 156,09 incl. btw.

 • 4x Power Shot op 2x baseplate incl. confetti of streamers
 • Eigen kleurencombinatie afschieten mogelijk
 • Kanon set geschikt voor afschieten streamers/slierten
 • Geschikt voor events tot 150 personen
 • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Een confetti kanon set bestaande uit vier Magic FX Power Shots incl. multicolour confetti of streamers met de mogelijkheid om jouw eigen (bedrijfs)kleur af te schieten. Deze set is geschikt voor een evenement tot 150 personen. Huur deze i.c.m. een rode lanceerpaal.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Deze confetti set huren? Deze confetti kanon set is een geweldige set voor meerdere gebruiksdoeleinden. Confetti kanon set 2 wordt veel ingezet tijdens openingen op buitenlocaties, kleinere feesten tot ongeveer 150 bezoekers en andere gelegenheden die binnen plaatsvinden waarbij het plafond 3,5m of hoger is.

Confetti set huren

Confetti kanon set 2 bestaat uit vier Magic FX Power Shots, de bijbehorende confetti buizen, twee stalen baseplates en de benodigde bekabeling. Het installeren van al onze confetti sets gaat eenvoudig, maar moet uiteraard wel in één keer goed gebeuren. Eenmaal afgeschoten confetti buizen kunnen namelijk niet nog eens worden gebruikt. Bij het huren van confettikanonnen raden wij daarom altijd aan om de op- en afbouw door ons te laten verzorgen. Doordat Master Partys dagelijks met de confetti kanon sets werkt, net als met alle overige producten van Magic FX, zullen de kanonnen altijd zorgvuldig en correct door ons worden geïnstalleerd.

Confetti set huren met rode knop

Een confetti kanon set kan uw opening net dat feestelijke tintje geven tijdens bijvoorbeeld het doorknippen van het lint. Een mooie extra optie bij Master Partys is de welbekende rode lanceerknop. Met een druk op de grote rode knop worden alle confetti buizen tegelijkertijd afgeschoten. Onze rode lanceerknop is geen dummy, maar functioneert echt. Huur je de confetti kanon set zonder rode lanceerpaal? In al onze confetti sets zit altijd een activatieknop inbegrepen.

Confetti en/of streamers afschieten

Confetti effecten verhuren wij in complete sets. In deze confetti set zijn vier multicolour confetti buizen bij de prijs inbegrepen voor het eerste “schietmoment”. Voor meerdere schietmomenten kun je losse electric cannons bijbestellen. Geef dit aan in het opmerkingenveld van je aanvraag. De snippers geven niet af, zijn brandvertragend en hebben ieder een afmeting van 17x55mm. Uiteraard is het ook mogelijk om de snippers te vervangen door lange slierten, ook wel streamers genoemd. Deze slierten zijn vanwege hun lange lengte gemakkelijker op te ruimen en blijven na het schietmoment langer in de lucht hangen. De confetti geeft juist weer een volumineuzer effect vanwege de brede spreiding. De confetti snippers hebben een bereik van ongeveer 12 meter. De slierten hebben een hoger/verder bereik tot wel 20 meter. Wil je naast het inbegrepen eerste schietmoment extra schietmomenten bij bestellen of een mix van confetti en streamers schieten? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld van de offerte of neem contact met ons op voor de juiste confetti set en het juiste aantal schietmomenten voor jouw evenement.

Eigen gekozen kleur

Bij het bestellen van een confetti kanon set is het mogelijk om een eigen kleur te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit een tiental verschillende kleuren. Bij een mix van kleuren zoals bijvoorbeeld donkerblauw/oranje willen we je vragen dit als opmerking bij jouw aanvraag te vermelden. Naast de veelgebruikte papieren confetti snippers hebben wij ook glinsterende gouden en zilveren metallic confetti snippers voorradig. Perfect geschikt voor bijvoorbeeld prijsuitreikingen.

Plus & minpunten

 • Complete set inclusief confetti, bekabeling en overige toebehoren.
 • Compact transport met een flightcase.
 • De confetti en streamers voldoen aan alle Europese richtlijnen. De consumables zijn geïmpregneerd voor maximale brandvertraging en geven de kleur niet af.
 • De Power Shots zijn tevens gemakkelijk in een truss systeem te bevestigen door de meegeleverde truss haken.
 • Door de twee baseplates is spreiding over een breed oppervlak lastiger dan met Confetti kanon set 3 of 4.
 • Wordt niet standaard geleverd met een rode lanceerknop. Deze kun je los bijhuren.

Product specificaties

Merk & type Magic FX Power Shot & baseplate
Vermogen of wattage 400 watt
Meegeleverde hardware 4x Power Shot, 2x baseplate, 1x activatieknop
Meegeleverde bekabeling 2x 10m 230V
Meegeleverde consumables 4x Electric cannon Pro 80cm multicolour papier confetti/streamers
Gewicht Power Shot 2 KG
Gewicht transportkist 31 kg
Gewicht baseplate 4 KG
Afmetingen Power Shot 13 x 12 x 16 cm (L x B x H)
Afmetingen baseplate 30 x 30 x 1,5 cm (L x B x H)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.