Schuimkanon

€ 179,00 excl. btw.

€ 216,59 incl. btw.

  • Direct aansluitbaar op een waterkraan
  • Voor het vullen van grote ruimtes met een dikke schuimlaag
  • Handige uitleg- en impressievideo
  • Af te halen in Breda, te leveren in heel Nederland

Voorzie jouw locatie in een mum van tijd van honderden kubieke meters schuim met dit Oh!FX Foam Cannon. Het schuimkanon spuit schuim een aantal meter ver wat een feestelijk effect creëert.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De schuimfeesten zijn terug van weggeweest! Huur deze krachtige Oh!FX FC1 Foam Cannon voor de meest uiteenlopende schuimevenementen. Met dit schuimkanon vul je in no time grote ruimtes en oppervlaktes met een dikke schuimlaag. Dit schuimkanon kan zowel indoor als outdoor worden gebruikt en heeft een indrukwekkende output van 6 meter!

Het huren van een schuimkanon bij Master Partys is inclusief alle benodigdheden. Het schuimkanon installeer je met de meegeleverde waterslang met Gardena koppeling op de waterkraan. De toevoerslang voor het schuimconcentraat hang je in de jerrycan en je kunt direct aan de slag. Verloopstukken naar een 1/2″ of 3/4″ wateraansluiting worden standaard meegeleverd. Let op: het schuimkanon aansluiten op waterbesparende (keuken)kranen is niet mogelijk.

Schuimkanon met vloeistof huren

In tegenstelling tot andere schuimkanonnen waarbij het schuimconcentraat voorafgaand met het water moet worden gemengd is dat bij de Oh!FX FC1 niet nodig. Deze schuimmachine zorgt zelf voor de juiste mengverhouding. De schuimvloeistof wordt niet standaard meegeleverd, je kunt de gewenste hoeveelheid kiezen wanneer je het product toevoegt aan de offerte. 1 liter schuimconcentraat staat ongeveer gelijk aan vier kubieke meter schuim. Het verbruik van het schuimconcentraat is ongeveer 1 liter per minuut. Uiteraard kun je het schuimkanon tussendoor uitzetten als de schuimhoop hoog genoeg is.

Doordat het schuimkanon het concentraat in de machine mengt is er minder water nodig dan bij kanonnen die dit niet doen, wat resulteert in een minder natte vloer en milieubewuster omgaan met water.

Schuimkanon met eigen waterreservoir

Geen waterpunt op locatie aanwezig? Maak gebruik een wijdhalsvat (225L) of IBC tank (1000L) en dieptepomp. Vul voorafgaand het vat of de tank met water, breng deze naar de gewenste schuimlocatie en je kunt aan de slag. Het schuimkanon en de dieptepomp hebben te allen tijde stroom nodig om te functioneren. Is er wel een waterpunt aanwezig maar op een afstand van 20 – 75 meter? Geen probleem, dit kunnen wij overbruggen zonder reservoir nodig te hebben!

Inzet schuimkanon

In de loop der jaren zien wij bij Master Partys veel toepassingsmogelijkheden met betrekking tot het huren van een schuimkanon. Het kanon kan bijvoorbeeld worden ingezet op een carnavalswagen voor een echt brandweer effect of als hindernis van de hindernisbaan op juniorenkamp van atletiek, hockey en nog veel meer.

Uiteraard komt het schuimkanon het beste tot zijn recht op een schuimparty. Dansende bezoekers in de schuimmassa levert prachtige beelden op!

Wij hanteren de hoogste veiligheidseisen met betrekking tot gebruik van het schuimkanon. Zo gebruikt en verkoopt Master Partys enkel gecertificeerd schuimconcentraat van het gerenommeerde merk Magic FX. Zorg tevens bij het gebruik van de schuimmachine dat het schuim niet hoger komt dan 1,20m om ongemak en gevaarlijke situaties bij je bezoekers te voorkomen.

Plus & minpunten

  • Het creëren van schuim gaat in extreem grote hoeveelheden waardoor snel alles bedekt is met een dikke laag schuim.
  • Het mengen van het schuimconcentraat doet de machine voor je waardoor je na levering direct aan de slag kunt.
  • Het Oh!FX FC1 Foam Cannon kun je direct aansluiten op een waterkraan. Hierdoor hoef je niet te werken met reservoir tanks. Uiteraard is dat wel mogelijk indien er op locatie geen waterpunt aanwezig is.
  • Wordt niet standaard geleverd met schuimconcentraat. Deze kun je er los bij bestellen.

Product specificaties

Merk & type Oh!FX FC1 Foam Cannon
Vermogen of wattage 420 watt
Meegeleverde hardware Waterslang (20m) & 1/2" en 3/4" verloop nippels
Aansturing Handmatig
Gewicht product 22 kg
Gewicht transportkist incl. materialen 64 kg
Afmetingen product 49 x 48 x 73 cm (BxDxH)
Afmetingen transportkist 104 x 54 x 68 cm (BxDxH)
Output 6 meter
Verbruik 1 liter per minuut

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.