Rode loper (prijs p/m)

Master Partys rode loper huren
Master Partys rode loper huren

€ 19,50 excl. btw.

€ 23,60 incl. btw.

  • Luxe rode loper van 2 meter breed
  • Prijs per strekkende meter
  • Tot 30 meter lang zonder onderbrekingen te bestellen
  • Ook glinsterende lopers leverbaar
  • Alle lopers zijn voorzien van Cfl-s1 brandcertificaat
  • Leverbaar vanuit Breda

Rode loper kopen? Talloze verschillende kleuren en glinsterende lopers beschikbaar met een standaard breedte van 2 meter.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wil je je gasten op een elegante manier verwelkomen op jouw evenement of zijn er verschillende looproutes tijdens jouw congres? Maak gebruik van deze hoge kwaliteit rode loper. Buiten rood is de loper leverbaar in talloze andere kleuren. Staat jouw gewenste kleur er niet tussen? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Rode loper huren of kopen

De rode loper is op nog geen enkel evenement níet tot zijn recht gekomen. De bezoekers van jouw (bruilofts)feest, bedrijfsevenement of productlancering krijgen zo de ontvangst die zij verdienen. De diverse kleurenopties geven jou de keuze om naast een rode loper ook een andere kleur loper bij de entree te plaatsen.

Je kunt bij ons geen rode loper huren, maar je koopt het artikel. Zo ben je altijd verzekerd van een strakke loper zonder vuil of schade. Ben je bang dat tijdens de op- en afbouw van het evenement de flightcases met licht– en geluidsapparatuur alsnog het materiaal vies maken? Alle lopers zijn bij ons voorzien van een beschermfolie die je net voorafgaand aan de opening eraf haalt. Hierdoor weet je zeker dat de loper er netjes uitziet voor jouw bezoekers.

De lopers zijn tot wel 30 meter zonder onderbreking te bestellen. Geef bij “Aantal” aan hoeveel strekkende meters je nodig hebt.

Gouden glitter loper

Mag jouw loper net wat extra glamour? Koop dan een zilveren of gouden glitter loper. Ook deze loper heeft een strandaard breedte van 2 meter en is uit één stuk te bestellen op een rol van 30 meter.

De gouden en zilveren loper is niet alleen mooi van kleur maar glinstert ook. Perfect geschikt als gouden glitter loper voor galafeesten, prijsuitreikingen of awarduitreikingen.

Loper in combinatie met podium

Een rode of gouden loper samen met een Prolyte (catwalk) podium is een veel gehuurde combinatie. Zo maak je een mooie luxe trap met een gouden glitter loper of laat je de rode (of andere kleur) loper als looproute over de catwalk heen lopen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Plus & minpunten

  • Naast rood allerlei andere kleuren standaard op voorraad.
  • Alle lopers zijn voorzien van een beschermfolie zodat de loper netjes blijft tijdens de opbouw van het event.
  • Rode lopers worden opgerold om zo vouwen in de loper te voorkomen. Hierdoor is het een volumineus pakket tijdens transport.

Product specificaties

Merk & type MP rode loper
Beschermfolie op de bovenzijde Ja
Afmetingen loper 2m breed
Maximale aaneengesloten lengte 30m
Certificaat Cfl-s1 Brandcertificaat

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.