Prolyte X30D C013

Master Partys X30D C013 huren

€ 14,00 excl. btw.

€ 16,94 incl. btw.

  • X30D C013 3-weg hoek links | apex down
  • 3-weg truss hoekstuk met CSS6 koppelingen
  • Minder omvangrijk tijdens transport dan de H30V serie
  • Lichtgewicht (5,1 kg)
  • Leverbaar vanuit Breda

De gespiegelde variant van de C012 hoek huren? De X30D C013 driehoek truss corner is een zogenoemde linkse hoek met een apex down.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Bouw je een truss outdoor frame of laag carré met driehoek trussen? Dan huur je X30D C013 en X30D C012 hoeken. Waarom je in tegenstelling tot vierkante H30V trussen verschillende hoeken nodig hebt leggen we je hieronder uit.

Prolyte X30D C013 links – AD

Wanneer je een 3-weg hoek in de categorie driehoek truss (X30D) wilt huren heb je te maken met de AU (apex up) hoeken en de AD (apex down) hoeken. Master Partys heeft enkel driehoek truss met de apex down in het verhuur assortiment zodat daar geen verwarring over kan ontstaan.

Kijk bij het huren van driehoek truss hoeken of ze een L (links) of R (rechts) in hun naam hebben. Zeker wanneer je een kubus box constructie wilt maken is dat van belang, omdat anders de trussen op de vloer niet aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Bij truss carré vormige driehoek truss constructies creëer je hiermee een symmetrisch effect. Huur daarom altijd in combinatie met een C013 hoek een X30D C012 hoek.

Driehoek of vierkante truss

Driehoek truss is buiten dat hij anders is qua vormgeving zo’n 35% lichter dan vierkante truss. Ook neemt driehoek truss (zeker met rechte delen) aanzienlijk minder ruimte in beslag.

Het lagere gewicht komt voornamelijk doordat er een hoofdbuis minder is en de wanddikte van de buizen 1 millimeter minder is.

Wanneer je kleine constructies bouwt heeft driehoek truss alleen maar voordelen. Waarom Prolyte H30V juist de wereldstandaard is en niet de X30D is? Omdat de belastbaarheid van vierkante truss aanzienlijk hoger is dan driehoek truss. Je kunt dus grotere overspanningen maken en een zwaardere last in de trussen hangen. Omdat H30V een vierkante vorm heeft zijn er voor het maken van truss constructies ook minder verschillende soorten hoeken nodig.

Zoek je de Prolyte H30V vierkante truss hoeken? Bekijk dan deze categorie. Ben je er nog niet aan uit? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Plus & minpunten

  • Het betreft een AD (apex down) hoek zodat je gemakkelijk bekabeling bovenop de truss kunt leggen.
  • Ook de rechterhoek (C012) vind je terug in ons verhuur assortiment.
  • Constructies met driehoekige truss zijn lastiger omdat je te maken hebt met meerdere factoren dan met vierkante truss.

Product specificaties

Merk & type Prolyte X30D C013 | 3-weg truss hoek AD L
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (X30D - Allowable loading)
Gewicht truss deel 5,36 kg
Afmetingen truss deel 50 x 50 x 50 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.