Prolyte X30D C012

Master Partys X30D C012 huren

€ 14,00 excl. btw.

€ 16,94 incl. btw.

  • X30D C012 3-weg hoek rechts | apex down
  • Prolyte CSS6 koppelingen
  • Minder omvangrijk tijdens transport dan de H30V serie
  • Lichtgewicht (5,2 kg)
  • Leverbaar vanuit Breda

Bouw je een truss carré maar dan met driehoekige truss? Dan huur je de X30D C012 3-weg hoeken. Huur deze in combinatie met de C012 hoeken voor een symmetrisch eindresultaat. Al onze driehoekige truss heeft de ‘apex down’ (AD).

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Prolyte truss huren? Hierbij kun je kiezen uit de Heavy Duty serie in vierkante vorm (H30V) of de 35% lichtere X30D. Dit artikel betreft de driehoekige truss 3-weg hoek met een apex down, rechtervariant: de X30D C012.

Prolyte X30D C012 3-weg hoek rechts huren

Wanneer je met de H30V serie een truss carré of een andere soort truss constructie als bijvoorbeeld jouw beursstand huurt dan heb je te maken met minder verschillende truss hoeken dan bij driehoekige truss. De apex (de buis aan de binnenkant) kan hierbij omhoog of omlaag staan. Ook apex down (AD) of apex up (AU) genoemd. Daarnaast is het nog van belang dat je kijkt naar welke hoek in de andere zijde moet staan. Deze moet namelijk worden gespiegeld. In het geval van de C012 hoek van de X30D serie is dat de de C013 hoek. Hoe je zeker weet dat je de juiste hoeken hebt? In de specificaties zie je of het een rechter- (R) of linker- (L) hoek betreft. Kom je hier niet helemaal aan uit? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of een maatofferte.

Offerte beursstand truss constructie

Ben je op zoek naar een truss constructie voor jouw beursstand? Bekijk dan eens onze truss constructies voor beurzen. Echter zijn deze op onze website allen uitgevoerd met Prolyte H30V truss omwille van belastbaarheid en flexibiliteit. Heb je een wat beperkter budget of hoeft de truss constructie enkel middelzware lasten te dragen, zoals theaterspots, dan is het mogelijk deze met driehoekige truss uit te voeren. Deze constructies worden niet met driehoek truss bij ons op de website weergegeven. Indien je graag een constructie met driehoek trussen wilt laten bouwen kun je ieder onderdeel apart in je offerteaanvraag toevoegen. Liever een complete offerte? Neem dan contact met ons op! Een offerte wordt binnen een werkdag kosteloos voor je opgemaakt en is altijd vrijblijvend.

Plus & minpunten

  • Het betreft een AD (apex down) hoek waardoor je gemakkelijk bekabeling bovenop de truss kunt leggen.
  • Ook de linkerhoek (C013) vind je terug in ons verhuur assortiment.
  • Constructies met driehoekige truss zijn lastiger omdat je te maken hebt met meerdere factoren dan met vierkante truss.

Product specificaties

Merk & type Prolyte X30D C012 | 3-weg truss hoek AD R
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (X30D - Allowable loading)
Gewicht truss deel 5,36 kg
Afmetingen truss deel 50 x 50 x 50 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.