HQI 150W standspot

Master Partys HQI 150 watt huren
Master Partys HQI 150 watt huren
Master Partys HQI 150 watt huren

€ 15,00 excl. btw.

€ 18,15 incl. btw.

  • Geeft grote hoeveelheid helder wit licht
  • Geschikt voor beursstands en terreinverlichting
  • Te gebruiken tot 3,5 meter hoogte
  • Zowel indoor als outdoor te gebruiken
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Deze 150W HQI’s hebben een grote output en zijn te gebruiken tot 3,5m vanaf de vloer. Dit maakt ze uitermate geschikt om truss beursstands tot 3,5m uit te lichten met helder wit licht.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wanneer je met een truss beursstand op een beurs staat wil je uiteraard opvallen. Dat doe je met behulp van de juiste verlichting. Deze HQI’s van 150W zijn te gebruiken op beursstands met een maximale hoogte van 3,5 meter, gemeten vanaf de vloer. Door de schijnwerpers aan de binnen- en buitenkant van de stand te plaatsen val je gegarandeerd op en zet je jouw product in het spotlight. Het helder witte licht van de standspots zorgen voor een opvallende uitstraling ten opzichte van andere beursstands rondom die van jou.

Standspot huren

Wanneer je de keuze maakt om jouw producten en jouw beursvloer uit te lichten met helder wit licht is deze 150W asymmetrische HQI uitermate geschikt. Deze standspot maakt gebruik van een zogenoemde gasontladingslamp. Ten opzichte van bijvoorbeeld halogeen of een gloeilamp gaat deze lamp vele malen zuiniger om met energie. De output van een 150W HQI standspot is te vergelijken met een 2000 watt halogeen bouwlamp.

Waar halogeen direct aanspringt als je de stekker in het stopcontact steekt heeft een gasontladingslamp ongeveer 10 minuten nodig om op volledige sterkte te komen. Nadat deze standspot op volledige sterkte is geeft deze een helder wit licht met een kleurtemperatuur van maar liefst 4200 Kelvin. Wil je beursstand verlichting huren met warm wit licht? Bekijk dan onze led fresnels met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin.

Egaal verlichtte beursstand

De HQI 150W standspot maakt gebruik van een zogenoemde asymmetrische reflector. Deze reflector zorgt ervoor dat het licht in de juiste richting wordt weerkaatst. Asymmetrisch houdt in dat deze standspot een zeer breed en groot oppervlak kan verlichten. De randen van de lichtbundel zijn hierdoor niet zichtbaar wat zorgt voor een egaal verlichtte beursvloer.

Terrein verlichting

Wil je terrein verlichting huren met een beperkt budget? Dan kun je hiervoor perfect deze 150W standspot huren. Met dezelfde output als een Astera AX10 zorg je met de inzet van deze HQI’s voor een goed verlicht terrein zonder dat dit een groot deel van je budget opslokt. Houd er wel rekening mee dat de HQI’s standaard helder wit licht genereren en dat je dit enkel kunt aanpassen naar een vaste andere kleur door middel van een LEE filter.

Plus & minpunten

  • Grote output met een asymmetrische afstraling.
  • Geschikt voor in- en outdoor evenementen.
  • Opwarmtijd van 10 minuten.
  • Niet geschikt bij hoogtes boven 3,5m.

Product specificaties

Merk & type LEG ACT Asymmetric 150
Type lamp Gasontladingslamp
Stroomverbruik 150 watt
Opwarmtijd 10 minuten
Kleurtemperatuur 4200 Kelvin
Gewicht HQI 150 5,3 kg
Gewicht transportkist incl. 9x HQI 120 kg
Afmetingen HQI 150 42 x 29 x 13cm (BxDxH)
Afmetingen transportkist incl. 9x HQI 60 x 120 x 75cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.