Truss carré laag

Master Partys laag truss carré huren
Master Partys laag truss carré huren
Master Partys laag truss carré huren

€ 199,00 excl. btw.

€ 240,79 incl. btw.

  • Perfect geschikt voor auto/motor shows
  • Ideale tijdelijke bar constructie
  • Maatvoering is geheel naar wens aanpasbaar
  • Prijs is inclusief pinbox met hamer
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Deze lage truss carré constructie is de 1 meter hoge variant van de reguliere truss carré. Het weergegeven model meet 3 x 7 x 1 m (BxDxH) maar dit is uiteraard geheel naar wens aan te passen.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Truss constructies en in het bijzonder truss carré constructies zie je terugkomen op allerlei beurzen en festiviteiten. Deze constructies worden gebruikt voor het inhangen van geluidsapparatuur, verlichting, spandoeken en meer. Dit huuritem betreft zo’n carré-vormige constructie maar dan een lage variant met zo zijn eigen mogelijkheden.

Laag truss carré als beursstand

Deze truss constructie wordt veel ingezet als representatieve omheining op bijvoorbeeld auto- of motorbeurzen. Denk hierbij aan het tentoonstellen van old timers, grote landbouwvoertuigen, motoren, boten en meer. Vanuit het lage truss carré is het mogelijk de voertuigen goed uit te lichten door middel van theater spot sets of helder wit licht vanuit iedere hoek van het truss carré.

De truss liggers lenen zich perfect voor het plaatsen van onderdelen van de tentoongestelde machine, folders en flyers. De bovenzijde hiervan kan worden bedekt zodat er een plat oppervlak op de truss ontstaat. Dit is leverbaar in iedere gewenste bedrijfskleur. Neem hiervoor contact met ons op voor een maatofferte.

De constructie is een modulair te bouwen systeem van Prolyte waarbij iedere breedte- en hoogtemaat in secties van 29, 50, 71 en 100 centimeter aanpasbaar is. Dit voorbeeld heeft een maat van 3 x 7 x 1 m (BxDxH) en is geschikt voor vier motorfietsen, één auto of een ander voertuig. Andere afmetingen gewenst? Geef deze maat aan in het opmerkingenveld van de offerteaanvraag.

Truss carré als trussbar huren

Wil je een bar huren voor je evenement? Dan is een truss bar constructie iets voor jou. Standaard heeft dit lage truss carré een hoogte van 1 meter (een statafel heeft een hoogte tussen de 110 en 115cm). Uiteraard is dit geheel naar eigen wens aan te passen. Naast de hoogte heb je tevens de keuze in de breedte en diepte van de constructie. Ook hoeft uiteraard het lage truss carré niet volledig gesloten te zijn maar bijvoorbeeld aan een zijde open zodat je gemakkelijk in en uit de constructie kunt lopen.

De bovenzijde van het lage truss carré is open. Indien gewenst kan deze bovenzijde gesloten worden met een eigen gewenste kleur topplaat. Neem hiervoor contact met ons op voor een maatofferte.

Geen huur bij opbouwdag

Uiteraard begrijpen wij dat een evenement of beurs een of meerdere dagen voorafgaand op- en afgebouwd dient te worden. Een truss constructie is een van de basiselementen van een dergelijke opstelling en wil je wellicht graag als een van de eerste objecten hebben staan. Voor deze opbouwdag(en) rekening wij geen huur. Je betaalt enkel voor de uitvoerdata/showdata van het evenement of de beurs.

Plus & minpunten

  • Geschikt voor buitenlocaties.
  • Pinbox en hamer voor het vastslaan van conische verbindingen meegeleverd.
  • Constructie kan worden gebouwd zonder truss liften.
  • Beplating bovenzijde truss niet bij de prijs inbegrepen.

Product specificaties

Merk & type Prolyte H30V
Meegeleverde hardware Truss delen, pinbox 100 st, truss hamer
Belastbaarheid Zie Prolyte Blackbook (H30V - Allowable loading)
Gewicht producten totaal 161 kg
Afmetingen product 3 x 7 x 1 m (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.