Geluid huren in Breda

Wil je geluid huren in Breda voor jouw evenement? Master Partys voorziet allerlei events zoals beurzen, bedrijfsfeesten, openingen, seminars en (bruilofts)feesten van professionele geluidstechniek.

Geluid huren in Breda

Ben je bezig met de organisatie van een evenement en wil je geluid huren in Breda en omgeving? Dan hoef je niet verder te zoeken, want Master Partys verhuurt professionele geluidsapparatuur die je zelf bij onze vestiging in Breda afhaalt of door ons laat leveren en eventueel ook installeren.

Een beurs, seminar, modeshow, bruiloft, feest, presentatie, noem maar op. Allemaal evenementen waar goed geluid niet mag ontbreken. Je kunt geluid huren in Breda in handige sets, waarbij alles is inbegrepen zodat je direct van start kan, of los.

Geluidsset en presentatie set huren

Onze geluidssets zijn samengesteld voor het aantal verwachte bezoekers, maar dit is geen strict systeem. Voor een kleiner feest met 50 man waar bijvoorbeeld veel techno wordt gedraaid zal de geluidsset voor 50-75 personen niet voldoen. Hier is een geluidsset voor 100-125 of 150-200 personen voor nodig, omdat deze subwoofers bevatten. Onze geluidssets bevatten QSC K8 of K12 speakers en KW181 subwoofers.

Onze presentatie sets bevatten ook de K8 speakers met daarnaast een of meerdere draadloze microfoons en een PA-mixer. Deze sets zijn tevens ingedeeld voor het aantal verwachte bezoekers, maar ook hier kun je niet blind vanuit gaan in iedere situatie. Als je niet zeker weet welke set voor jouw event de juiste is, neem dan gerust contact met ons op en wij geven je graag vrijblijvend advies op maat.

Heb je geluidsondersteuning nodig op een locatie zonder stroomvoorziening? Kijk dan bij onze accu speaker set.

Microfoon huren

Master Partys heeft verschillende microfoons in het huur assortiment voor tal van toepassingen: bedrade microfoons, vintage microfoons, draadloze microfoons, headsets, instrument microfoons, condensator microfoons en de gooibare microfoon van Catchbox. Wij werken enkel met gerenommeerde merken als Sennheiser, DPA en Shure.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor randapparatuur en accessoires wanneer je wil geluid huren in Breda. Zo verhuren wij verschillende analoge en digitale PA-mixers, portofoons, een audio interface voor bijvoorbeeld een hybride event of meeting en diverse soorten statieven.

https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/comment_text_outlined.svg

Altijd passend advies

Voor elke gelegenheid
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/bus.svg

Wij leveren op locatie

In Nederland & België
https://www.masterpartys.nl/app/uploads/2020/03/cube.svg

2 Afhaallocaties

In Amsterdam & Breda

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.