Kenwood portofoon

Master Partys Kenwood portofoon huren
Master Partys Kenwood portofoon huren

€ 90,00 excl. btw.

€ 108,90 incl. btw.

 • 14u spreektijd & 21u standbytijd
 • 16 analoge & 16 digitale kanalen
 • Incl. handmicrofoon & oorschelp
 • Set van 6 stuks incl. loadingdock
 • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

In contact blijven met je collega’s op een (buiten)evenement? Huur deze professionele Kenwood TK-3401D portofoon set. De portofoon huur je in combinatie met een speaker microfoon, oorschelp en lader. Met 6 stuks per flightcase ideale starter of uitbreidingskit voor de snelste en beste communicatie tussen jouw collega’s

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Kenwood portofoons zijn al jaren de standaard in portofoons voor technische leveranciers van events als festivals en congressen. Met deze TK-3401D walkie talkie set kun je direct aan de slag.

Deze Kenwood portofoon is vergunningsvrij en je kunt er dus mee communiceren op de standaard analoge PMR446 & digitale DPMR446 licentievrije frequenties. Een andere mooie eigenschap van deze portofoon is een AMBE+2 decoder. Deze decoder filtert hinderlijke achtergrondgeluiden eruit zodat het geluid dat je overhoudt helderder en beter verstaanbaar is. Daarnaast is het vrijwel onmogelijk voor andere mensen om mee te luisteren over deze porto’s.

Accuduur

De portofoons hebben een lange spreek- en standbytijd en Master Partys geeft de set altijd opgeladen aan je mee waardoor je er de gehele dag gebruik van kunt maken zonder ze tussentijds op te moeten laden. Bij de set zit uiteraard ook een oplaadstation inbegrepen zodat je voor meerdaagse evenementen de portofoons tussentijds kunt opladen. Bij een volle accu heb je 14 uur spreektijd en 21 uur standbytijd.

Duurzaamheid

De Kenwood TK-3401D portofoon is IP54 gecertificeerd, wat betekent dat het apparaat spatwater- en stofdicht is. Dit maakt deze portofoons zeer geschikt om op buitenlocaties te gebruiken en dat kan zelfs in een plensbui. Met een duurzaam frame van gietaluminium voldoet deze porto aan de militaire normen voor een betrouwbare werking onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Het apparaat is bijzonder sterk en heeft een hermetisch afgesloten behuizing.

Kenwood portofoons combineren

Deze portofoon kan zowel analoog als digitaal worden gebruikt. Hierdoor zijn ze ook te combineren met oudere series van Kenwood. Zo hoef je je eventuele oude apparatuur niet te vervangen, maar kun je ze gewoon aanvullen met de TK-3401D portofoons.
Bij digitaal gebruik kun je genieten van andere gemakken zoals betere geluidskwaliteit ondanks dat je haast buiten bereik bent van de andere portofoon(s). Het frequentiegebied van de portofoon is 446.1 tot 446.2 MHz.

Plus & minpunten

 • 14 uur spreektijd & 21 uur standbytijd.
 • Vergunningsvrij.
 • Zowel op 16 analoge als 16 digitale kanalen te gebruiken.
 • Spatwater- en stofdicht (IP54).
 • De portofoon heeft geen scherm.
 • Zijn enkel in sets van 6 te huur.

Product specificaties

Merk & type Kenwood TK-3401D
Frequentieband 446.1 - 446.2 MHz
Meegeleverde hardware Handmicrofoon (KMC-45) & oorschelp (EMC-7)
Gewicht product 165 gr
Afmetingen product 5,5 x 12 x 3,5 cm
Accuduur 14u spreektijd & 21u standbytijd
Kanalen 16 analoog & 16 digitaal

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.