Draadloze microfoon

€ 49,00 excl. btw.

€ 59,29 incl. btw.

  • Betrouwbaar en groot draadloos bereik
  • Accuduur van 11 tot 15u bij aaneengesloten gebruik
  • Geschikt voor spraak en zang
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Sennheiser & Shure zijn de meest betrouwbare merken voor wat betreft draadloze microfoon systemen. Huur hier jouw gewenste type (ew 145 G3 of SM58) met ieder zijn eigen toepassingen. De Sennheiser draadloze microfoon vind je ook terug in al onze presentatie sets.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Wanneer je een draadloze microfoon huurt heb je goede verstaanbaarheid zonder dat dit ten koste gaat van je bewegingsvrijheid; er zit tenslotte geen signaalkabel aan de microfoon. Onze draadloze microfoon systemen zijn robuust, betrouwbaar en hebben een perfecte geluidskwaliteit. De zendvermogens van de draadloze systemen zijn 30 mW waardoor de microfoon overal inzetbaar is. Vergeet nooit bij installatie van de draadloze ontvanger een vrije frequentie te kiezen waarop de draadloze microfoon kan functioneren. Dit kan enkel op locatie en kunnen wij dus niet voor je voorbereiden. Bekijk de uitlegvideo over hoe dat moet.

Sennheiser ew 145 G3

Deze draadloze microfoon is een alleskunner op het gebied van zang- en spraakversterking en zorgt voor een mooi en zuiver geluid. De Sennheiser microfoons vind je ook terug bij al onze presentatie sets daar deze het beste presteren bij presentaties.

Alle Sennheiser draadloze microfoon systemen in ons verhuur assortiment functioneren op de B-band, 626 tot 688 MHz. In dit gebied heb je geen last van storingen en kun je het systeem gemakkelijk instellen in een vrije bank en op een vrij kanaal middels het menu op de ontvanger. Hierna is het belangrijk om de draadloze handheld zender te koppelen aan de ontvanger. Dit gaat gemakkelijk en snel via de sync button en door de handheld microfoon (aan) voor de ontvanger te houden zoals getoond in de uitlegvideo. Een V-icoon verschijnt als het succesvol is voltooid.

Shure SM58 (BLX288)

De draadloze Shure SM58 microfoon is de perfecte microfoon voor DJ’s en MC’s. Buiten dat hij gemakkelijk aan en uit te zetten is, beschikt dit draadloze microfoon systeem over de welbekende SM58 microfoon kop die door iedere bekende DJ of MC wordt geaccepteerd. Ook met dit Shure systeem huur je een complete set van draadloze handheld en de bijbehorende ontvanger. Het systeem functioneert binnen de K14 band (614 – 638 MHz) waardoor bij het juist selecteren van de vrije frequentie deze tientallen meters bereik heeft. Door op locatie op de linker knop ‘group’ te klikken gaat de ontvanger op zoek naar de juiste vrije frequentie. De dubbele ontvanger selecteert deze direct voor beide kanalen. De handheld dien je aan te zetten en open te draaien. Met de menuknoppen neem je de aangegeven frequentie (letter + cijfer) over waarna op de ontvanger onder de tekst ‘ready’ het ledlampje op groen springt. Je kunt nu tot wel 15 uur aaneengesloten gebruik maken van deze draadloze microfoon.

Bekijk ook de uitlegvideo voor het instellen van de juiste frequentieband.

Plus & minpunten

  • Tot wel 15 uur aaneengesloten te gebruiken op een batterijlading.
  • Handheld microfoons werken op AA batterijen waarvan altijd reserves worden meegegeven.
  • Maximale bewegingsvrijheid op het podium dankzij tientallen meters bereik.
  • Bekijk op de ontvanger van Sennheiser de batterijstatus van de handheld.
  • Op de ontvanger van de Shure zender zie je geen batterijstatus. Enkel op de handheld.
  • Microfoon sets worden niet standaard met statief geleverd.

Product specificaties

Merk & type Sennheiser ew 145 G3 & Shure BLX SM58
Zendvermogen 30 mW
Frequentieband 40 (622 - 630 MHz), 41 (630 - 638 MHz), 42 (638 - 646 MHz), 43 (646 - 654 MHz), 44 (654 - 662 MHz), 45 (662 - 670 MHz)
Meegeleverde hardware Handheld microfoon & ontvanger
Aansluitmogelijkheden XLR 3-polig
Gewicht microfoon 450 gram
Gewicht transportkist incl. producten 12,5 kg
Accuduur 15 uur (AA penlite)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.