Softsteel set

Master Partys softsteel set huren

€ 28,00 excl. btw.

€ 33,88 incl. btw.

  • 8x 1,5 meter softsteel 2000kg
  • 8x harpsluiting 3250kg
  • Complete set voor 4 of 8 takelpunten
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Wil je truss in je dakconstructie hangen? Hiervoor is deze softsteel set uitermate geschikt. Combineer de set met balkklemmen, tentklemmen en handtakels om jouw rigging set compleet te maken.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Voor veel evenementen worden statieven en truss carrés gebruikt om de audiovisuele apparatuur in te hangen. Wanneer je liever geen materialen op de grond wilt hebben staan is het inhangen van jouw constructie de uitkomst. Deze complete softsteel set bestaat uit acht softsteels en acht harpsluitingen zodat je direct aan de slag kunt.

Softsteel huren

Met een softsteel huren heb je de soepele variant van de normale dikke en stugge steel. De softsteel bestaat uit heel veel dunne staalkabels als kern en een kunststof buitenmantel. Dit zorgt ervoor dat hij flexibeler is dan een normale steel en de gehuurde Prolyte truss niet beschadigt door de kunststof buitenmantel.

De softsteel is net zoals een rondstrop ook rond waardoor deze rondom de truss kan worden geslagen en aan de haak van de handtakel kan worden bevestigd met een harpsluiting. Liever de softsteel met harpsluiting direct aan een tent- of balkklem bevestigen zonder gebruik te maken van een handtakel? Huur dan vork liften om jouw truss op de gewenste hoogte te brengen.

Eigenschappen softsteel & harpsluiting

De softsteels hebben een lengte van 1,5 meter en een maximale draaglast van 2000 kilogram. De meegeleverde harpsluitingen hebben een maximale draaglast van 3250 kilogram en hebben afmetingen waarmee ze geschikt zijn voor het hangen van de softsteel in een (hand)takel.

Zelf hijsen en uitvoeren rigging

Bij het juist hijsen van truss constructies en audiovisuele apparatuur komen veel veiligheidsaspecten kijken. We raden daarom aan dit altijd door onze specialisten of een professional te laten uitvoeren. Je moet er namelijk 100% vanuit kunnen gaan dat dit op de juiste wijze wordt gedaan. De materialen hangen immers boven het publiek of de artiest. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en een maatofferte.

Plus & minpunten

  • Een complete set van soft steels en harp sluitingen.
  • Maximale belasting van de soft steel is 2000 kilogram.
  • Een soft steel is vele malen flexibeler dan een normale steel.
  • Zonder kennis en know how van het correct hijsen van materialen wordt het huren van dergelijke materialen ten zeerste afgeraden.

Product specificaties

Merk & type Eller softsteel 2T | 1,5 m
Meegeleverde hardware 8x softsteel & 8x harpsluiting 3250kg
Belastbaarheid 2000 kg

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.