Led DJ booth

Master Partys led dj booth huren
Master Partys led booth huren
Master Partys led booth huren
Master Partys led booth huren
Master Partys dj booth huren
Master Partys dj booth huren

€ 85,00 excl. btw.

€ 102,85 incl. btw.

  • Wit plexiglas front met RGB ledverlichting
  • Optie voor 2 of 4 led zuilen met bewegend licht
  • Zeer eenvoudig aan te sluiten en te bedienen
  • Witte hoogglans afwerking
  • Leverbaar vanuit Amsterdam

Stijlvol en elegant hoogglans wit DJ meubel met led verlichte plexiglas front. Huur de led DJ booth als los meubel of met twee of vier led verlichte zuilen met daarop bewegende lichteffecten (moving heads).

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De led DJ booth is een elegant en stijlvol meubel dat geheel hoogglans wit is afgewerkt. Hierdoor komt het meubel goed tot zijn recht op representatieve bedrijfsevenementen en bruiloften. De weergegeven prijs is voor enkel het meubel. Indien gewenst kies je voor de optie met twee of vier led zuilen met daar bovenop bewegende lichteffecten.

Verlicht DJ meubel

Waar onze truss DJ booths (1 m, 1,5 m of 2 m) zijn voorzien van RGB led verlichting aan de onderzijde is dit meubel voorzien van een witte plexiglas plaat aan de voorzijde. Deze wordt net als de truss DJ booth ook verlicht met RGB led verlichting waardoor de hele front in een bepaalde kleur wordt verlicht.

Wanneer je kiest voor de optie inclusief twee of vier zuilen naast het led DJ meubel worden deze aan elkaar gekoppeld met signaal bekabeling. Hierdoor loopt de verlichting van de led zuilen en de DJ booth gelijk zodat het geen ratjetoe wordt aan verlichting. Bij de optie voor het meubel inclusief zuilen zijn moving heads inbegrepen. Deze bewegende lichteffecten worden tevens op het meubel aangesloten waardoor het gehele set-up met elkaar communiceert en direct een gave lichtshow wegzet.

Aansturing led DJ booth

Aan de bovenzijde van het meubel zijn zes knoppen gemonteerd die op een zeer eenvoudige wijze de lichtshow aansturen. Onder deze knoppen zitten allerlei verschillende kleuren, bewegingen (wanneer de optie inclusief moving heads wordt gehuurd) en snelheden voor geïnstalleerd zodat de DJ met slechts een druk op de knoppen de lichtshow activeert en varieert.

Wil je het DJ meubel gebruiken in een grotere set-up waarbij je de verlichting van de plexiglas fronten wilt laten meelopen in de show? Dat kan! De meubels, led zuilen en moving heads zijn allen voorzien van DMX waardoor je deze ook kunt aansturen met een lichttafel.

Afmetingen DJ booth en led zuilen

Een goede werkblad hoogte is belangrijk voor een DJ tijdens het draaien. Een normale (eet)tafel is bijvoorbeeld te laag om achter te staan draaien. Net zoals onze basic booth en truss DJ booths is ook het led DJ meubel op een hoogte van 100 centimeter gemaakt. De breedte van 140 centimeter zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld drie Pioneer CDJ 2000’s en een DJM-900 Nexus kwijt kunt op het meubel. De diepte van het meubel is 60 centimeter zodat je aan de achterkant van de spelers en mixer nog plek hebt voor het aansluiten van de bekabeling.

Wanneer je kiest voor de optie met twee of vier led verlichte zuilen naast het meubel nemen deze een vloeroppervlak van 40 x 40 centimeter in beslag. Dit is tevens het oppervlak van het plateau waar de moving heads op komen te staan. Twee led zuilen hebben een hoogte van 120 centimeter en twee van 150 centimeter. Dit zorgt voor een symmetrische opbouw van de hoogte van de gehele set-up.

Plus & minpunten

  • Eenvoudig uit te breiden met twee of vier led zuilen inclusief bewegende lichteffecten.
  • Plug-and-play! Complete shows zijn vooraf geprogrammeerd.
  • Ondanks de transporthoezen zijn de plexiglas fronten fragiel. Daarom adviseren we te allen tijde het transport door Master Partys te laten verzorgen.

Product specificaties

Merk & type MP led DJ booth
Wattage led DJ booth 120 watt
Wattage led DJ booth incl. 2 led zuilen 408 watt
Wattage led DJ booth incl. 4 led zuilen 696 watt
Meegeleverde bekabeling Alle doorlus stroom- en signaal bekabeling
Gewicht led DJ booth 50 kg
Afmetingen led DJ booth 140 x 60 x 110 cm (BxDxH)
Gewicht led zuil 120cm 25 kg
Afmetingen led zuil 120cm 40 x 40 x 120 cm (BxDxH)
Gewicht led zuil 150cm 30 kg
Afmetingen led zuil 150 cm 40 x 40 x 150 cm (BxDxH)
Gewicht Phantom 50 5,6 kg
Afmetingen Phantom 50 21 x 23 x 34 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.