SGM G-1 moving head

€ 55,00 excl. btw.

€ 66,55 incl. btw.

  • Waterdicht (IP65) en op accu (tot 12u)
  • Draadloos aanstuurbaar (Lumen Radio)
  • 2,8 graden beam angle
  • 53244 lux op 3m afstand
  • Geen draailimiet (endless PAN)
  • Af te halen in Amsterdam

De SGM G-1 Beam is een waterdichte moving head op accu met draadloze Lumen Radio aansturing, 14 kleuren wiel, 19 verschillende gobo’s (vormen) en geen draailimiet (endless PAN). Oftewel; een echte alleskunner op het gebied van draadloze waterdichte verlichting.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De SGM G-1 Beam moving head past in het straatje van de Astera AX serie. Met zijn waterdichte en draadloze functies is deze moving head perfect geschikt voor outdoor evenementen en producties waarbij je de verlichting niet wilt of kunt bekabelen.

De SGM G-1 moving head bevat een 40 watt high-power white led (6,500K) met een efficiëntie van 53244 lux op 3 meter afstand. Doordat er gewerkt wordt met een een led bron heeft de SGM G-1 bijna geen veiligheidsafstand tot omringende objecten nodig. De minimale veiligheidsafstand is slechts 30 centimeter.

De SGM G-1 functioneert op een ingebouwde accu die uiteraard volledig opgeladen wordt geleverd zodat je direct aan de slag kunt. De G-1 functioneert tot 12u op een volledig opgeladen accu. De accu zelf tussentijds opladen? Het volledig opladen van de accu’s duurt ongeveer 12 uur.

In combinatie met Astera AX verlichting kun je jouw volledige lichtshow draadloos, waterdicht en op accu laten functioneren. Geen enkele stroom- of signaalkabel hoeft hier nog bij van pas te komen!

Een van de grote voordelen van deze moving head is de gedefinieerde lichtbundel. De gobo projectie (19 verschillende) is op ieder moment en op elke afstand zeer gedetailleerd zichtbaar. De SGM G-1 maakt het met zijn fysieke pseudo-zoominstelling zelfs mogelijk om een stralingshoek van 0,3 graden in te stellen.
Je hebt de mogelijkheid om alle gobo’s te laten draaien en te laten schudden.

De 14 prachtige kleuropties zijn vanuit het snelle kleurenwiel te gebruiken. Tevens is het mogelijk zogenoemde ‘split colors’ te tonen.

De draadloze SGM G-1 heeft naast zijn snelle pan en tilt bewegingen ook zogenoemde ‘endless pan’. Dit houdt in dat je tijdens gebruik geen limiet hebt voor wat betreft het verticaal draaien om zijn as wat de creativiteit in de lichtshow uiteraard ten goede komt.

De G-1 heeft als eerst in zijn segment de duurzame IP65 classificatie wat ervoor zorgt dat het armatuur vrij wordt gehouden van externe stof, rook of vloeistoffen. Hierdoor treedt er geen inwendige corrosie op en blijft de moving head altijd optimaal functioneren.

Door zijn IP65 rating is de SGM moving head perfect geschikt voor buitenevenementen.

Wij streven ernaar de verlichting volledig opgeladen uit te leveren, echter raden wij onze klanten aan om de armaturen na ontvangst altijd aan de lader te leggen om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de batterijduur.

Plus & minpunten

  • Waterdicht (IP65).
  • Tot 12 uur op accu te gebruiken.
  • Draadloos te bedienen via Lumen Radio.

Product specificaties

Merk & type SGM G-1 Beam
Vermogen of wattage 40 watt
Aansturing Stand-alone, (W-)DMX & CRMX
Gewicht product 8 kg (excl. accu) & 17,6 kg (incl. accu)
Gewicht transportkist incl. materialen
Afmetingen product 22 x 38 x 26 cm (BxDxH)
Afmetingen transportkist
Lichtsterkte 53244 lux bij 3m, 19168 lux bij 5m & 4792 lux bij 10m
Accuduur 12 uur

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.