Truss DJ booth 1m

Master Partys truss DJ booth 1m huren

€ 65,00 excl. btw.

€ 78,65 incl. btw.

  • 1 meter brede desk
  • Hoogglans wit met RGB ledverlichting
  • Af te halen in Breda
  • Demontabel
  • Transport mogelijk met personenauto

DJ booth huren? Dit 1 meter brede witte trussmeubel heeft een strak uiterlijk met gekleurde ledverlichting. Perfect voor de basis DJ set en met een feestelijke look voor bijvoorbeeld een huisfeest of verjaardag.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Heb je een DJ booth nodig voor jouw evenement? Dit 1 meter brede meubel heeft een strak en stijlvol uiterlijk en is uitermate geschikt voor kleinere events waarbij de DJ niet meer gebruikt dan twee DJ spelers en een DJ mixer.

Kleine truss DJ booth huren

In de onderkant van het witte blad zit RGB ledverlichting verwerkt. De kleuren van het ledlicht kun je zelf naar wens aanpassen. Je kunt tevens verschillende lichtprogramma’s af laten spelen. De programma’s en kleuren van de verlichting zijn eventueel voorafgaand aan gebruik in te stellen of je kunt door middel van de controller handmatig de instellingen regelen.

Het onderstel van truss zorgt ervoor dat de booth stevig en stabiel staat en het geeft de booth bovendien een moderne industriële look. Waar eettafels te laag zijn voor een DJ en statafels te hoog heeft deze booth een hoogte van 1 meter: de ideale werkhoogte voor DJ’s om op te draaien.

De booth is gemakkelijk te transporteren omdat deze in vijf losse delen is te demonteren. Hierdoor is het zelfs mogelijk om de materialen in een personenauto te vervoeren. Het truss onderstel bestaat uit vier trussdelen waarop het witte hoogglans blad wordt geplaatst. Het blad past perfect over het onderstel waardoor de complete booth zeer stabiel is en dus veilig om jouw DJ apparatuur op te plaatsen en gebruiken.

Met de breedte van 1 meter is deze booth ideaal voor een compacte DJ set, zoals bijvoorbeeld onze Pioneer DJ set 700. Huur je onze Pioneer DJ set 2000 óf gebruik je een DJ mixer met meer dan twee DJ spelers? Kijk dan bij onze truss DJ booths van 1,5 meter en 2 meter breed. Deze beide formaten hebben wij met zowel een wit als zwart hoogglans werkblad in het huurassortiment waarin, net als bij dit 1 meter brede model, RGB ledverlichting in de onderkant zit verwerkt.

Plus & minpunten

  • De DJ booth is heel eenvoudig op- en af te bouwen.
  • De materialen zijn te vervoeren in de meeste personenauto’s.
  • Een DJ set met meer dan twee mediaspelers past niet op deze booth. Kijk hiervoor bij onze 1,5m en 2m brede truss booths.

Product specificaties

Merk & type Prolyte X30D
Meegeleverde hardware Wit hoogglans berken multiplex blad, 4x trussdeel & PowerCON kabel
Gewicht booth 29 kg
Afmetingen booth 100x50x100 cm (BxDxH)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.