Pioneer DJ set 700

€ 99,00 excl. btw.

€ 119,79 incl. btw.

  • Speelt razendsnel af vanaf USB
  • Rekordbox compatible, beheer je tracks via het touchscreen
  • DJM-450 mixer voorzien van talloze effecten
  • XDJ-700 spelers; vertrouwd bij elke DJ
  • Leverbaar vanuit Breda

Deze Pioneer DJ set met tweemaal een Pioneer XDJ-700 en een DJM-450 is een uitstekende dj set voor zowel de beginnende als gevorderde DJ.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Pioneer is al jaren toonaangevend marktleider op het gebied van DJ apparatuur. De wereldstandaard in elke club, op ieder festival en andere evenementen. De betrouwbare spelers en mixers van Pioneer hebben zichzelf al jaren bewezen op (geluids)kwaliteit, bediengemak en snelheid.

DJ set huren

Deze Pioneer DJ set 700 bevat tweemaal de Pioneer XDJ-700 en eenmaal de Pioneer DJM-450 inclusief alle benodigde bekabeling zodat je jouw gehuurde DJ set direct kunt aansluiten op het gewenste speaker systeem in onze geluidscategorie.

De XDJ-700 DJ spelers sluit je met de RCA (tulp) kabels aan op de DJ mixer en link je met de meegeleverde CAT5 kabel. Hierdoor kun je vanaf één USB stick op beide DJ spelers jouw muziek afspelen. Naast de XDJ-700’s sluit je gemakkelijk nog andere apparatuur aan op de DJM-450 DJ mixer. Denk hierbij aan Technics platenspelers, een mini jack kabel met jouw laptop, smartphone of tablet en natuurlijk een bedrade of draadloze microfoon. De uitgang van de DJ-mixer is XLR en RCA zodat je de gehele set direct aan kunt sluiten op onze speaker systemen.

Pioneer XDJ-700

De DJ speler is het belangrijkste onderdeel van jouw DJ set. Je wilt namelijk genieten van een snel functionerende DJ speler met de functies die je van zijn grote broers (De CDJ-2000 Nexus’s of de CDJ-3000‘s) gewend bent. Deze XDJ-700 is zo’n DJ speler.

Met zijn grote touchscreen van 7 inch kun je snel bladeren en zoeken naar jouw tracks op de ingeplugde USB-stick. Raadzaam is hierbij om jouw USB-stick in te delen vanuit Rekordbox. Via datzelfde touchscreen maak en gebruik je in jouw nummers beat jumps, hot cue’s, activeer je de slip functie en nog veel meer. De welbekende PLAY en CUE knoppen van Pioneer zijn nog steeds twee fysieke knoppen op de welbekende plek.

Buiten bovengenoemde punten is er bij de XDJ-700 eigenlijk niets dat hij ten opzichte van zijn grote broer niet kan. Denk hierbij aan scratchen, het instellen van je tempo fader, in- en uitschakelen van het master tempo, quantize en de sync functie met andere Pioneer DJ spelers.

Pioneer DJM-450

Een DJ set is geen DJ set zonder goede DJ mixer. Deze DJ set huur je in combinatie met de Pioneer DJM-450. Een DJ mixer met de professionele lay-out van de Pioneer DJM-900 NXS2! De DJ mixer geniet van twee fader kanalen met een 3-bands equalizer. De robuuste Magvel crossfader zorgt voor een goede feeling bij het mixen van je tracks. Een eigen touch aan jouw muziek en mixen geef je door de ingebouwde effectenmodule aan de rechterzijde met talloze effecten zoals echo, delay, flanger, roll en spiral. Net zoals de DJM-900NXS2 heeft ook deze DJ mixer een sound color FX module boven iedere fader.

Plus & minpunten

  • Compacte maar complete set van Pioneer DJ.
  • Rekordbox en USB compatible.
  • Touchscreen in plaats van fysieke knoppen voor je hot cue's.

Product specificaties

Merk & type Pioneer XDJ-700 & DJM-450
Vermogen of wattage 30 watt per apparaat
Aansluitmogelijkheden RCA, Jack 6,3mm & XLR
Gewicht 20 kg totaal
Te gebruiken voor DJ optredens, huisfeesten en bruiloftsfeesten

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.