Astera AX5 spot set

€ 40,00 excl. btw.

€ 48,40 incl. btw.

  • Draadloos, waterdicht & op accu
  • Incl. lichtstatief
  • Alle kleuren mogelijk
  • Te combineren met andere Astera verlichting
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Draadloze spot set huren? Belicht jouw dansvloer, beursstand of object op een representatieve manier met deze AX5 spot set. De Astera AX5 werkt op accu en wordt volledig opgeladen geleverd, inclusief handige remote.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Met deze Astera AX5 spot set kun je meteen aan de slag. Het statief is met zijn zwarte baseplate en enkele buis eenvoudig op te zetten en representatief tijdens gebruik. De draadloze spots worden vooraf voor je opgeladen en met eenvoudige remote meegeleverd waardoor je direct kunt beginnen.

Draadloze spot set huren

Standaard heeft de AX5 een 13 graden bundel waarmee je op een mooie wijze objecten vanuit het statief kunt belichten. Wanneer je een oppervlak zoals een beursvloer of breder object wilt uitlichten maak je gebruik van de meegeleverde opzetlenzen van 32 of 17×46 graden.

Via de meegeleverde remote kun je de AX5 spot sets eenvoudig bedienen met opties zoals het instellen van talloze kleuren (waaronder warm en koud wit), diverse standaard fade programma’s en een minimale runtime van 5, 8 of 12 uur.
Combineer je AX5 spot sets met andere Astera-verlichting en wil je de mogelijkheden van deze lampen optimaal benutten? Maak dan gebruik van de AsteraBox inclusief tablet. Nadat je de verlichting aan de AsteraBox hebt gekoppeld zijn de mogelijkheden eindeloos.

Doordat Master Partys werkt met een draadloos lichtsysteem van Astera, is alle verlichting gemakkelijk met elkaar te combineren. Gebruik bijvoorbeeld naast deze AX5 spot set de AX3 LightDrop voor het verlichten/accentueren van kleine objecten, de AX1 PixelTube voor creatieve lichtconstructies en de AX10 SpotMax voor grote objecten en gebouwen. Al onze draadloze verlichting is buiten te gebruiken dankzij de waterdichte functie.

Wij streven ernaar de verlichting volledig opgeladen uit te leveren, echter raden wij onze klanten aan om de armaturen na ontvangst altijd aan de lader te leggen om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de batterijduur.

Plus & minpunten

  • Lange accuduur.
  • Draadloos te bedienen met eenvoudige remote of uitgebreide applicatie.
  • Waterdicht.
  • Representatieve uitstraling.

Product specificaties

Merk & type Astera AX5 TriplePAR
Vermogen of wattage 45 watt
Meegeleverde hardware Baseplate + pin, staander (tot 2,5m) & remote
Aansturing AsteraBox, W-DMX of CRMX
Gewicht 16,8 kg
Lichtsterkte 1080 Lm, 4800 Lx
Accuduur tot 20 uur (oplaadtijd 7 uur)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.