Pipe and drape zwart (prijs p/m)

€ 15,00 excl. btw.

€ 18,15 incl. btw.

  • Prijs per strekkende meter
  • Variabele hoogte van 2 tot 4 meter
  • Kruisopstelling, hokjes of vierkant mogelijk
  • Complete set met alle benodigdheden
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Het meest gehuurde systeem voor het afschermen van ruimtes, creëren van scheidingswanden en egaal zwart bedekken van oneffen wanden. Onze pipe & drape systemen huur je per meter inclusief alle benodigde onderdelen zoals baseplates, staanders, liggers en doeken.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Pipe and drape zwart huren? Met een pipe & drape systeem wordt tijdens evenementen gemakkelijk ruimtes gecreëerd of juist afgeschermd. Pipe & drape verhuren wij per meter en heeft een minimale hoogte van 2 en een maximale hoogte van 4 meter. Eventueel overtollig doek bij een lagere hoogte dan 4 m vouw je onopvallend terug naar de achterkant. Een net representatief eindresultaat creëer je met het huren van pipe and drape zwart.

Pipe and drape zwart huren

Deze complete pipe & drape set bevat ongeplooide backdrop-doeken van zwart molton CS. De stof is geïmpregneerd en hierdoor brandvertragend. De zwarte backdrops geven een chique uitstraling aan je evenement. Liever een andere kleur doek? Bekijk onze verdere pipe & drape verhuuritems.

Pipe & drape is een eenvoudig systeem dat in enkele minuten per meter kan worden opgebouwd. De maximale hoogte van de doeken en het gehele systeem is 4 meter, maar in de breedte kun je eindeloos verlengen dankzij het koppelsysteem in de staanders. Ook is het mogelijk om variaties als hoeken in de pipe & drape constructie aan te brengen. Neem hiervoor contact met ons op en wij berekenen de benodigde materialen en doeken voor je in een maatofferte.

Hoeveel pipe and drape heb je nodig

Pipe and drape zwart bestaat uit veel verschillende onderdelen. Het is een modulair te bouwen systeem waarbij staanders en liggers telescopisch zijn en doeken koppelbaar. Hierdoor kan het weleens verwarrend worden welke pipe and drape onderdelen je voor jouw opstelling nodig hebt. Huur je pipe and drape per strekkende meter? Dan zorgen wij voor het juiste aantal benodigde materialen.

Denk bij het invullen van het aantal strekkende meters aan eventuele onderbrekingen of hoeken die in jouw pipe and drape constructie gemaakt worden. Het kan namelijk voorkomen dat je daarvoor extra materialen nodig hebt. Vind je het lastig het aantal strekkende meters uit te rekenen of wil je graag vrijblijvend advies over jouw pipe and drape constructie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Zijn de doeken na het evenement niet meer in dezelfde staat als bij uitlevering? Houd dan rekening met eventuele kosten voor reiniging of vervanging.

Download link certificaat brandveiligheid.

Plus & minpunten

  • Zeer eenvoudig op te bouwen middels het bekijken van onze uitlegvideo.
  • Breed inzetbaar als o.a. afscherming en aankleding.
  • Pipe & drape systemen zijn helaas niet geschikt om buiten te gebruiken. Op windinvloeden zijn deze systemen niet berekend.
  • Niet in iedere personenauto te vervoeren vanwege de lengte van de materialen (2m).

Product specificaties

Merk & type Wentex upright 3-way (180 - 420) // drape support (180 - 300) // baseplate 45x45
Afmetingen minimaal 2,0x2,0 meter (BxH)
Afmetingen maximaal **x4,0 meter (BxH)
Kleur Zwart - molton niet geplooid
Certificaat DIN 4102 - B1 brandvertragend

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.