Baseplate 45cm

Master Partys pipe and drape baseplate huren

€ 4,00 excl. btw.

€ 4,84 incl. btw.

  • Pipe & drape baseplate 45x45cm
  • Bevestiging in het midden, aan de rand & in de hoek
  • De basis voor iedere pipe and drape constructie
  • 8kg eigen gewicht voor een goede stabiliteit
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

Een pipe and drape baseplate van 45 x 45 centimeter met een eigen gewicht van 8 kilogram. De basis voor iedere pipe and drape constructie. Klik hier voor volledige pipe and drape sets per strekkende meter.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

De pipe and drape baseplate is bij iedere pipe and drape constructie de stabiele basis op de vloer. Wanneer je jouw constructie samenstelt heb je voor iedere staander een baseplate van 45 x 45 centimeter nodig.

De baseplate van Wentex heeft een gewicht van 8 kilogram dat ervoor zorgt dat jouw constructie stabiel staat en niet zomaar omvalt.

Montage pipe and drape baseplate

Wanneer je een staander op een baseplate wilt plaatsen heb je altijd een pipe and drape pin nodig. Deze verhuren wij in lengtes van 10 en 40 centimeter. Uit ervaring kunnen we je zeggen dat de 10 centimeter pin in 90% van de gevallen voldoende stabiliteit geeft. Wil je er toch zeker van zijn dat de staander niet van de pin afgaat of plaats je bijvoorbeeld een lichtarmatuur op een pipe and drape staander? Dan adviseren we de 40 centimeter pin.

De baseplate is voorzien van 3 gaten voor montage. In veel gevallen gebruik je het middelste gat zodat de baseplate naar alle kanten dezelfde stabiliteit geeft. Wil je een pipe and drape constructie strak langs de wand plaatsen? In dat geval schroef je de pin in het gat aan de rand van de baseplate. Bij deze opstelling zul je ook merken dat je de baseplate in een binnenhoek wilt leggen, dus om zo min mogelijk ruimte verloren te laten gaan achter het pipe and drape doek zit er ook een gat in de hoek van de baseplate. Hierdoor is de baseplate multifunctioneel inzetbaar.

Pipe and drape voor regie

Ook voor het maken van een nette zwarte regie gebruik je pipe and drape. Bekijk de complete pipe and drape regie set of creëer deze zelf met 120 centimeter hoge doeken met de bijbehorende staanders. In dat geval adviseren we ook om het gat in de hoek van de pipe and drape baseplate voor montage te gebruiken. Zo krijg je geen uitstekende baseplates, maar maak je een nette zwarte box om jouw regie apparatuur.

Plus & minpunten

  • Drie montagepunten voor multifunctioneel gebruik.
  • Eigen gewicht van 8 kg voor goede stabiliteit.
  • Niet geschikt als baseplate voor meerdere zware lichtarmaturen op één staander.

Product specificaties

Merk & type Wentex Baseplate
Aansluitmogelijkheden 3 montage gaten voor P&D pin
Afmetingen baseplate 45 x 45 x 0,5 cm (BxDxH)
Gewicht baseplate 8 kg

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.