Presentatie set 75-125 personen

Master Partys presentatie set huren

€ 224,00 excl. btw.

€ 271,04 incl. btw.

  • Vier speakers met draadloze microfoon
  • Nette representatieve uitstraling
  • Brede spreiding van geluid vanwege de inzet van 4 speakers
  • 10-kanaals PA-mixer voor meerdere geluidsbronnen
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Kwalitatief goede presentatie set huren? Een presentatie set bestaande uit vier speakers, een draadloze microfoon en een PA mixer, inclusief statieven. Deze set is geschikt voor presentaties tot 125 personen.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Door de nette en strakke uitstraling van deze set is de geluidsinstallatie geen doorn in het oog op jouw (bedrijfs)presentatie. De vier actieve speakers op statieven zorgen ervoor dat het geluid niet alleen helder van geluidskwaliteit is, maar zich ook goed verspreidt door de ruimte. Deze geluidsset is geschikt voor een publiek van maximaal 125 personen.

Presentatie set huren

Bij deze presentatieset huren zit een draadloze handheld microfoon inbegrepen, maar het is tevens mogelijk om er een draadloze headset er aan toe te voegen. Onze DPA headset microfoons zijn van zeer hoge kwaliteit en geven de presentator de mogelijkheid om zich door een ruimte of over een podium te bewegen en zijn handen vrij te houden tijdens de presentatie.

Visuele effecten zijn niet meer weg te denken bij presentaties, of het nu gaat om een PowerPoint -presentatie, een bedrijfsvideo of foto’s. Master Partys verhuurt hiervoor professionele led tv-schermen tot 75″ beelddiagonaal. Is een tv-scherm wellicht voor u niet groot genoeg? Bekijk dan onze beamers met beamerschermen.

De tv-schermen en beamers kunnen worden aangesloten op onze presentatie sets, waardoor de videobeelden met geluid optimaal overkomen bij uw bezoekers.

Installatie geluidsset

Doordat wij werken met actieve speakers en een gemakkelijk te bedienen mengpaneel in deze presentatie set is het vrij eenvoudig zelf te installeren. Belangrijk is wel om altijd met de ontvanger van de draadloze microfoon eerst de vrije frequenties op locatie op te vragen. Hoe dit moet wordt in deze video uitgelegd.

Ondanks dat de apparatuur uit deze presentatie set vrij gemakkelijk te installeren is, is het altijd goed om na te denken waar je de installatie wilt plaatsen. Denk hierbij aan de akoestiek in de ruimte, hoe de bezoekers zich door de ruimte heen moeten bewegen en hoe de ruimte met overige apparatuur, zoals verlichting en een podium, wordt ingericht. Ben je niet helemaal zeker over jouw gewenste opstelling? Bel ons gerust voor vrijblijvend advies en een maatofferte.

Liever volledig functionerende apparatuur bij aanvang van jouw evenement? Wij nemen graag alle zorgen voor je uit handen door de op- en afbouw te verzorgen. Vink eenvoudig ‘op- en afbouw door Master Partys’ aan in stap 2 van de offerteaanvraag.

Plus & minpunten

  • De vier speakers zorgen voor een mooie spreiding van het geluid zodat alle bezoekers alles even goed en zuiver kunnen horen.
  • De representatieve single pole statieven zorgen voor een elegante uitstraling van de set.
  • De QSC K8 fullrange speakers hebben een 8" subwoofer. Hierdoor worden bastonen minder hard weergegeven dan bij geluidssets met één of twee subwoofers.
  • De presentatie set is niet geschikt voor het afspelen van luide muziek of het versterken van bands.

Product specificaties

Merk & type QSC K8 & Sennheiser EW145
Vermogen of wattage 4000 watt
Frequentieband B-band (626 - 668 MHz), 40 (622 - 630 MHz), 41 (630 - 638 MHz), 42 (638 - 646 MHz), 43 (646 - 654 MHz), 44 (654 - 662 MHz), 45 (662 - 670 MHz)
Meegeleverde hardware 4x speaker, draadloze microfoon, PA-mixer, 4x K&M single pole statief, K&M microfoon statief
Meegeleverde bekabeling 4x 10m XLR, 4x 10m 230V & 1x 3m XLR
Aansluitmogelijkheden RCA, Jack 6,3mm & XLR
Accuduur 8 uur (AA - penlite)
Afmetingen QSC K8 45 x 28 x 26,9 cm (B x D x H)
Afmetingen mixer 25,7 x 6.2 x 30,25 cm ( B x H x D)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.