AsteraBox incl. tablet

€ 49,00 excl. btw.

€ 59,29 incl. btw.

  • Tot 300m bereik
  • Inclusief tablet met AsteraApp
  • Draadloos DMX via LumenRadio CRMX of Wireless Solutions W-DMX
  • Tot 16u op accu - IP65 rating
  • Leverbaar vanuit Amsterdam & Breda

De Astera ART7 AsteraBox CRMX is de vertaalzender tussen de binnenkomende commando’s van de meegeleverde tablet voor jouw Astera verlichting. Tevens is de AsteraBox via DMX aan te sluiten op een lichttafel en communiceert draadloos via LumenRadio CRMX of Wireless Solutions W-DMX (tot G4S). De AsteraBox communiceert hierdoor met de gehele Astera AX-serie en overige verlichting tot op wel 300 meter afstand.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Als je gebruik maakt van de Astera AX1, AX3, AX5, AX10 of Titan Tube dan is het zeer prettig om te werken met de ART7 AsteraBox. Met de meegeleverde tablet kun je alle mogelijke instellingen voor de verlichting wijzigen door enkele touch en swipe bewegingen. Uiteraard is de AsteraBox ook voorzien van een ingebouwde accu zodat je gehele systeem zonder stroomvoorziening kan werken. Deze kan via de AsteraApp tot 72 uur en als CRMX DMX-zender tot 16 uur op een volgeladen accu functioneren, maar je kunt de AsteraBox ook gewoon aansluiten op het stroomnet.

AsteraBox huren

Op de meegeleverde tablet staat de bekende AsteraApp geïnstalleerd. Via deze tablet zijn allerlei functies in te stellen zoals de kleuren, effecten, wanneer de verlichting moet aangaan, hoe lang de accu van de desbetreffende lampen moet meegaan en nog veel meer. Graag al eens kennismaken met de applicatie? Download hem dan in de Google play store of Apple app store.

Astera maakt gebruik van een talkback-functie. Hierdoor geven de Astera AX-spots en -tubes ook informatie terug zoals accustatus, radiosignaal, DMX-adressering en of er verlichting wordt verplaatst terwijl dat niet de bedoeling is.

Bij een AsteraBox huren gaat het instellen van de verlichting op de AsteraApp snel en eenvoudig. Je kunt verschillende groepen maken (zoals tuin, event ruimte 1, podium, etc.) en in die groepen bijvoorbeeld weer subgroepen toepassen (zoals vijver, tafelindeling, etc.). Onze ervaring leert dat het koppelen van de verlichting ongeveer 1 minuut per 10 lampen kost. Volg hiervoor de aanwijzingen in de app.

LumenRadio CRMX

Naast dat de AsteraBox met applicatie op de tablet een gemakkelijke optie is om de Astera verlichting te bedienen functioneert de AsteraBox als DMX-zender. Hierdoor kun je gemakkelijk alle verlichting welke zijn uitgevoerd met LumenRadio CRMX via de AsteraBox draadloos aansturen. Onze draadloze en waterdichte SGM moving heads zijn hier bijvoorbeeld tevens mee uitgevoerd.

Programmeren en bediening uit handen

Heb je geen ervaring en kennis van lichttechniek maar wil je wel professionele verlichting met een AstraBox huren? Bij ons kun je jouw verlichting volledig laten opbouwen, programmeren en bedienen tijdens jouw evenement. Hierdoor ben je verzekerd van een goed werkende lichtshow. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte aangaande de lichttechniek voor jouw event.

Plus & minpunten

  • Tot wel 300 meter bereik.
  • Wordt inclusief tablet met AsteraApp geleverd.
  • Accuduur van 72 uur (16 uur bij gebruik van de CRMX functie).
  • Talkback-functie.
  • Bij meer dan 400 armaturen op één AsteraBox kan de fixtures lijst wat trager functioneren.

Product specificaties

Merk & type Astera ART7 AsteraBox CRMX
Frequentieband 865 - 870 MHz
Meegeleverde hardware Android tablet incl. AsteraApp
Aansturing AsteraApp / CRMX
Aansluitmogelijkheden Bluetooth / 5 pins DMX
Gewicht 0,23 kg
Output 300 meter
Afmetingen 14,4 x 8 x 3 cm
Accuduur 72 uur (AsteraApp mode) / 16 uur (CRMX mode)

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.