75″ tv scherm (191cm)

€ 250,00 excl. btw.

€ 302,50 incl. btw.

  • 191 cm beelddiagonaal
  • Geschikt voor beursstands tot 100 m²
  • Geschikt voor presentaties tot 100 personen
  • Leverbaar vanuit Amsterdam en Breda

Dit 75″ tv-scherm heeft vele mogelijkheden en met dit formaat is deze smart led tv een goed alternatief wanneer een beamer en beamerscherm niet mogelijk zijn.

Binnen 1 werkdag een offerte per mail!

Productinformatie

Deze set bestaat onder andere uit een full HD 75″ led beeldscherm (191cm), statief, ophangbeugel en 10 meter lange HDMI-kabel. Deze Samsung tv is een smart tv, waardoor hij enorm veelzijdig is in te zetten. Het scherm heeft standaard een HDMI-aansluiting, maar je kunt er allerlei bronnen op aansluiten. Het ledscherm is ideaal voor (logo)presentaties of video’s, zonder het gedoe van een beamer. Dankzij de grootte ben je ervan verzekerd dat het scherm opvalt en groepen tot zo’n 100 personen kunnen de beelden comfortabel bekijken. Ben je op zoek naar een tv, maar ben je bang dat de beschikbare ruimte te klein is voor deze joekel? Kijk dan bij onze andere formaten led tv’s.

75″ tv scherm huren

Op alle tv-schermen die Master Partys verhuurt is het mogelijk om een laptop of computer via HDMI aan te sluiten, maar de tv’s accepteren ook USB-sticks met .jpeg afbeeldingen of .mp4 video’s. Hierdoor hoeft er geen laptop of computer aangesloten te worden. Het 75″ tv-scherm is full HD (1920 x 1080 pixels) en heeft een beeldverhouding van 16:9. Houd er rekening mee dat wanneer je een USB-stick gebruikt als bron, het beeldmateriaal volgens deze verhoudingen en in de juiste bestandsformaten wordt aangeleverd. Gebruik je wel een laptop? Kies er dan voor om deze te plaatsen op een laptop steun, zodat alles er netjes en representatief uitziet tijdens jouw presentatie.

De 75″ schermen zijn tijdens gebruik en transport erg kwetsbaar en worden daarom door Master Partys geleverd en geïnstalleerd. Het transport en de opbouw van dit scherm is niet door één persoon uit te voeren en raden wij sterk af wanneer je geen ervaring heb met deze materialen. Wij voeren de werkzaamheden graag en met de grootste zorg voor je uit. Geef het simpelweg aan in je offerteaanvraag en wij regelen alles.

Plus & minpunten

  • 191 centimeter beelddiagonaal. Ter vergelijking; De meeste tv-schermen bij mensen thuis zijn tussen de 100 en 120 centimeter beelddiagonaal.
  • Representatief en slank statief ondanks de omvang van het tv-scherm.
  • Inclusief een 10m lange HDMI-kabel voor een laptop.
  • Laag stroomverbruik omdat het tv-scherm een leduitvoering betreft.
  • Het tv-scherm en de bekisting eromheen passen niet in een personenauto. Wij raden aan het transport door ons te laten verzorgen.
  • Door de omvang van de tv is deze niet alleen te installeren.

Product specificaties

Merk & type Samsung 75" Smart UE75NU7100
Vermogen of wattage 91 watt
Meegeleverde hardware 1x tv-statief & 1x muurbeugel
Meegeleverde bekabeling 1x 10m HDMI & 1x 10m 230V
Aansluitmogelijkheden HDMI, USB, Ethernet & WiFi
Afmetingen scherm 168,8 x 97,3 (BxH)
Afmetingen transportkist 180 x 60 x 120 cm (BxDxH)
Gewicht TV 37 kg

Handig om te weten

Installatiegemak

Installatiegemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te installeren

Meer informatie over installatiegemak
Installatiegemak

Vervoersgemak

Dit geeft aan hoe gemakkelijk het is om dit product te vervoeren

Meer informatie over vervoersgemak

Uw browser wordt niet ondersteunt.

Installeer een moderne browser en verbeter uw internet-ervaring.